Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze kroki.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem. Powiedzmy że jestem zmuszony skorzystać z CHE i jak by nie patrzeć nigdy wcześniej go nie używałem... http://www.elitepvpers.com/forum/co2-bots-macros/883102-release-iautolevel-fixed.html - generalnie chce użyć bota w grze ( broń boże nic nie reklamuje ) i wymaga on CHE jednakże robię wszystko według instrukcji a dalej po włączeniu bota nic się nie dzieje. Owszem z samego bota używa mi hotkeyów, ale na tym się kończy.

Czy ktoś może mi to przełożyć na trochę bardziej laicki język ?

Pozdrawiam

godnew.jpg
Opublikowano

nikt nie bedzie poswiecal swojego wolnego czasu na pomaganie komus kto nie umie sobie poradzic z zrobieniem czegos majac tutorial step-by-step. Czas to pieniądz.

Pisze boty do gier WWW na zlecenie.

Opublikowano

@up dociera do ciebie durniu że step by step nie działa :) ?

godnew.jpg
Opublikowano

Ten dureń, to jeden z tych którzy mogliby Ci pokazać gdzie Twoje miejsce - wiec przestań wyzywać jeśli kogoś nie znasz.

Po drugie... kto tutaj kogo durniem nazywa - masz poradnik step by step, jeśli on nie działa to masz jeszcze wujka google dt. obsługi CHE.

Obrażanie ludzi z forum nie da Ci zamierzonych efektów, a pomocy to już na pewno nie otrzymasz.

Pozdro dzieciak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...