Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam mam mały problem

Mówmikotku998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak napisałem mam mały problem z folderem ponieważ jak dałem młodszemu bratu kompa ten wszed w mój komputer po prawej stronie wzioł przciognoł folder muzyka

na pulpit i sluchal wtedy muzyki a ja milem zwykły folder muzyka a win muzyke a ten co on folder przeciągnoł na pulpit gdy sie go usunelo to pojawial sie po 15min co zrobic żeby go usnąc na zawsze chmmm ??

Opublikowano

Witam jak napisałem mam mały problem z folderem ponieważ jak dałem młodszemu bratu kompa ten wszed w mój komputer po prawej stronie wzioł przciognoł folder muzyka

na pulpit i sluchal wtedy muzyki a ja milem zwykły folder muzyka a win muzyke a ten co on folder przeciągnoł na pulpit gdy sie go usunelo to pojawial sie po 15min co zrobic żeby go usnąc na zawsze chmmm ??

8S Nie rozumiem

Postaraj się napisać to bardziej zrozumiale.

Z tego co udało mi się wywnioskować to masz problem z folderem powracającym ? :)

Niestety jest to niemożliwe, samo nie może wrócić z kosza na pulpit. Twój brat przeciągając ikonkę muzyki z "mój komputer" utworzył tylko skrót, więc główny folder dalej jest na swoim miejscu.

Wystarczy ikonkę z skrótu usunąć do kosza, opróżnić go i gotowe :)

1363095337-U286162.png

Opublikowano

8S Nie rozumiem

Postaraj się napisać to bardziej zrozumiale.

Z tego co udało mi się wywnioskować to masz problem z folderem powracającym ? :)

Niestety jest to niemożliwe, samo nie może wrócić z kosza na pulpit. Twój brat przeciągając ikonkę muzyki z "mój komputer" utworzył tylko skrót, więc główny folder dalej jest na swoim miejscu.

Wystarczy ikonkę z skrótu usunąć do kosza, opróżnić go i gotowe :)

Nie nie mój brat nie zorbił skrutu wrzucam do kosza i usuwam i po 15min znowu to samo\

nawet jerzeli jest ten plik w koszu to znowu to samo jest wysksuje jak wlacze muzyke :( niestety i che posluchac :(

Opublikowano

Ok to może powiedz jak folder się nazywa? ten, który się tworzy sam ?

I powiedz, kiedy się on tworzy (jeżeli jesteś w stanie zauważyć)

Możliwe, że jakiś program podczas startu musi utworzyć folder np. download, Ty usuwając go i później jeszcze raz włączając powodujesz, że program nie odszukał folderu więc musi utworzyć nowy a domyślne miejsce ma na pulpicie.

Może być to odtwarzacz MP3, przeglądarka itp.. wszystko :)

Użyj tego programu i przeczyść rejestr.

http://www.malwarebytes.org/

1363095337-U286162.png

Opublikowano

chodzi mi na to że mam folder moja muzyka na kompie a w tym folderze nic nie ma i mam 2 folder moja muzyka gdy w tym 2 folderze co mam muze odpalam muze i sucham po 15min pojawia sie folder moja muza nawet jak to usune to znowu co 15mion 10min 4min nawet jeżeli folder jest w koszu co robić ?

Opublikowano

Zrób Format !!! joke

Przywróć system do stanu z przed tego czegoś.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Czyli jak jaśniej morzna xD ??

Ok to może powiedz jak folder się nazywa? ten, który się tworzy sam ?

I powiedz, kiedy się on tworzy (jeżeli jesteś w stanie zauważyć)

Możliwe, że jakiś program podczas startu musi utworzyć folder np. download, Ty usuwając go i później jeszcze raz włączając powodujesz, że program nie odszukał folderu więc musi utworzyć nowy a domyślne miejsce ma na pulpicie.

Może być to odtwarzacz MP3, przeglądarka itp.. wszystko :)

Użyj tego programu i przeczyść rejestr.

http://www.malwarebytes.org/

aha ale nie usune sobie czasmi wszytkiego jak format zrobie bo na tym kopmpie wrzne zeczy mam

Opublikowano

Wpisz w Start tam gdzie masz pole wyszukaj ( o ile W7, W8 masz ) i wpisz przywracania, system sam co jakiś czas tworzy taki punkt jeśli będzie to wybierz go i system się sam przywróci..

A co do formata to przecież dopisałem joke -.-

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...