Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co mógłbym dodać na serwer Survival+frakcje ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam. Niedługo otwieram serwer survival+frakcje i zastanawiam się jaki plugin by umilał grę dla graczy :D

Nie chce dodawać dużo pluginów ale myślę że jeszcze mógłbym coś dodać.

Lista pluginów które mam (mała? czy wystarczająco na survival?) :

-Podstawowe typu AuthMe,permission itp.

-otherdrops

-factions :D

Niedługo dodam MobHealth,cRecipes i EpicBoss.

Myślicie że mało tych pluginów jest ?? Czy może wystarczająco jak na survival? Według mnie to wystarczająco jak na survival ponieważ nie chce robić z tego jakiegoś FreeBuilda -,-.

Brakuje wam jakiegoś survivala ?? :) Napiszcie o tym może wykorzystam jakieś pomysły.

Opublikowano

Aaa tak zapomniałem dodać że Exp zostanie zwiększony :) Tak że za świnie 2 lvl.Nie chce żeby było aż tak łatwo.Tak cRecipes dodam.

Piszcie czy zagralibyście na takim serwerze :)

Opublikowano

Jak nie masz worldguarda i edita to wgraj przydają się adminowi :) A dla graczy combat tag czy jak to się tam nazywało oraz mcmmo.

Opublikowano

Jak nie masz worldguarda i edita to wgraj przydają się adminowi :) A dla graczy combat tag czy jak to się tam nazywało oraz mcmmo.

Oczywiście że mam pisałem że mam tam wszystkie podstawowe pluginy :)

A co do mcmmo to się zastanawiam nad tym ;)

Opublikowano

McMMO jak najbardziej, tylko muszą być surowce z rud, bo jak nie ma to większego sensu nie ma.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

McMMO jak najbardziej, tylko muszą być surowce z rud, bo jak nie ma to większego sensu nie ma.

Ale jeżeli wbija jakiś ziomek z X Rayem no to ma więcej diaxów niż by miał z pluginem otherdrops.

Aaa i chce dodać że wszystkie surowce nie będą z kamienia tylko diamenty :) Jeszcze się zastanawiam nad szmaragdami.

Opublikowano

Wgraj health-head (patrz: mój poradnik yt).

Napisz trochę więcej na temat tego pluginu ;)

To samo się tyczy innych osób które się tu wypowiadają ;P

Zgaduje że ten plugin jest o HP nad głową ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...