Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z System Achievementow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem po dodaniu Systemu Achievementow ( http://www.mpcforum.pl/topic/669946-poradnik-system-achievementow/ ) do klienta/serwera po 1 zalogowaniu sie w grze lub zabiciu odpowiedniego moba/metina zamiast wyswietlic mi tego okienka to wylacza mi calkowicie gre.

Oto blad :

0326 12:26:39200 :: Failed to load script file : uiscript/ warteschleife.py

0326 12:26:39203 ::

ui.py(line:2676) LoadScriptFile

system.py(line:197) execfile

system.py(line:166) Run

system.py(line:182) __LoadTextFile__

LoadScriptFile - exceptions.SyntaxError:invalid syntax (line 1)

0326 12:26:39203 :: ============================================================================================================

0326 12:26:39203 :: Abort!!!!

0326 12:26:39204 ::

uiAchievement.py(line:148) __LoadDialog

ui.py(line:2681) LoadScriptFile

exception.py(line:36) Abort

WaitingDialog.LoadDialog.BindObject - exceptions.SystemExit:

0326 12:26:39204 :: ============================================================================================================

0326 12:26:39204 :: Abort!!!!

I to nie sa raczej Taby, bo wczesniej gra sie nie wlaczala to od bowa wpisalem i dziala , a nic wiecej sie nie wpisywalo. Za pomoc oddam kilkanascie Like'ow :)

Opublikowano

0326 12:26:39200 :: Failed to load script file : uiscript/ warteschleife.py w uiscript nie ma tego pliku

Ze co ? Dziwne, bo mam :D Może uiscript mi źle pakuje zrobie nowy .epk/.eix i dam znać :)

Dzięki ! Lol mi packer nie spakował tego warteschleife.py, bo wypakowałem i nie było :D, od nowa spakowałem i śmiga :)

Oczywiście limit Like jaki mam (jak mało mam to jutrzejszy dam :) ) ląduje i Ciebie :)

A no można zamknąć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...