Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Najlepsze bronie

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, zauważyłem że jest dużo tematów, jaką broń wybrać i w tym poradniku pokaże Ci jakie bronie, oraz dla jakiej klasy i nacji wybrać, aby twój żołnierz wygrał każde starci ;)

Punkt 1. Gunner (strzelec) Royal/National

A więc strzelec jest to klasa ciężka, idealna dla początkujących, ponieważ jest łatwa do opaowania.

Podstawową bronią strzelców są "Karabin maszynowy Maxwella" lub "Niedorzeczność Ruddiego" w zależności od nacji. Ja osobiście polecam zakupić dla strzelca SuperSzwajar/UberPlecodrap oraz Super Gantogryz Beriego / Uber wspaniałość Wolfganga, nie polecam tych gówien typu pkm, srekam itp, są przereklamowane i słabe :)

Punkt 2. Solider (żołnierz)

Żołnierz jest to klasa, która pośredniczy pomiędzy gunnerem (@up) a komandosem (@down). Klasa jest miła i przyjemna, ale nie polecana dla nowicjuszy. Żołnierz może bardzo łatwo zwalczyć komandosa przy odrobinie wprawy :). Co do broni to dla soliderów najlepsze jest M16/AK74 oraz pistolet Super ręczna armata Harr'ego / Uber faworyt Gerharda nie polecam pistoletów z lunetą, jeżeli bardzo nie chcemy mieć pistoletu to poleca Specjalistyczne rzeczy np. u Royalsów ten z pomarańczową lunetą :)

Punkt 3. Komandos

No I tu się rozpisze :) Komandos to klasa dla najlepszych z najlepszych, nowicjusz zginie 10 razy tą postacią nim kogoś zabije. Zacznijmy od tego że istnieją 3 podziały komandosów (Nie występują oficjalnie w grze), komandosi dzielą się na styl walki, uzbrojenie i niekiedy wyglądem. Pierwszym rodzajem komandosów jest Knifer Powinien mieć na 5 lvl zatrucie oraz co najmniej na 3 lvl ukrycie, to gwarantuje nam krwawą jatke :)))))) Drugim typem komandosa jest sniper, posiada on snejperke, czasem dwie "doskonały strzał" na 5 lvl i dobrze by było mieć na 2 - 3 miksturkę, ponieważ ucieczka to ważna rzecz jeśli gramy w ten sposób. Trzecim i ostatnim rodzajem komandosów jest Cowboj Który posiada dwa pistolety strzelające na dwa dystanse :) Podczas grania tym stylem, należy mieć ukrycie na 4 - 5 lvl, dużego skilla oraz przydała by się "miksturka" w razie nagłej potrzeby ucieczki. Bronie potrzebne do wszystkich styli na dole :)

Knifer - Uber/Super nóż, Uber/Super pistolet i skille wymienione wyżej

Sniper - Jedna silna snajperka typu SVD M95 oraz 1 szybka typu Arktyczny M95, oraz skille podane powyżej

Cowboj - Dwa Super/Uber pistolety jeden bardzo szybki a drugi bardzo wolny na dalszy dystans, oraz skille podane powyżej

Dziękuje za przeczytanie poradnika, będę wdzięczny za + :)

Opublikowano

Eh... jak można pisać takie bzdury?

1. PKM, laserowe bronie itp. według Ciebie są słabe?

2. "soliderów najlepsze jest M16/AK74" CO!?

3. Opisy guna i soldiera ujdzie ale komandosa to totalna porażka.

Proszę Cię nie kalecz tego forum takimi poradnikami. Najpierw pograj trochę w tą grę i dowiedz się czegoś o niej.

1373821288-U865823.png

Zrób dla mnie sygnaturę i zdobądź 20 Lubię To!

[sygnatura] Ravin.

Opublikowano

"nie polecam tych gówien typu pkm, srekam itp, są przereklamowane i słabe"

??? Mam pytanie tak PKM jest droższy ale to to samo to uber wolfang, więc nie jst słaby.., a pozatym laser ? Jak masz FF na 5 to naprawdę dobrze się gra.

Po 2 M16/AK74??? A nie super maszyna do pisania tomka i uber ratunek rudolfa ?

Komandos i rozdanie umiejętności ?Według mnie nie powinieneś o tym pisać bo każdy ma swój wybór i każdy uważa co innego za przydatne podczas gry, inaczej "Każdy rozkłada umiejętności tak jak mu się podoba "

Podsumowując: Nie dużo wiesz o BFH, i na przyszłość pomyśl 2 razy zanim coś napiszesz.

Opublikowano

Dlaczego piszesz, że PKM jest słaby, a Super Szwajcar jest dobry, skoro te bronie mają te same parametry?

Po co kupować AK/M16 na soldierze skoro to to samo co Uber Ratunek Rudolfa i przeciwieństwo tego na royalach.

Z SVD i M95 podobnie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Do kilku rzeczy, stety, niestety muszę się przyczepić, a więc tak:

• W przypadku gunnera nie polecasz "tych gówien typu pkm, srekam itp, są przereklamowane i słabe", które jak wszyscy wiemy są reskinami Super MG-szwajcary, maxwelle, wolfgangi, plecodrapy itd.. a w przypadku Solider "Co do broni to dla soliderów najlepsze jest M16/AK74" które defakto są reskinami Uber Ratunku Rudolfa, Super maszyny do pisania tomka. Nie widze tu zupełnie sensu...

• " Witajcie,
    zauważyłem że jest dużo tematów, jaką broń wybrać i w tym poradniku
    pokaże Ci jakie bronie, oraz dla jakiej klasy i nacji wybrać, aby twój
    żołnierz wygrał każde starci"
    piszesz "żołnierz wygrał każde starci" pomijając to że uciąłeś "e" to opisujesz nie tylko solidera, ale także gunnera, comandosa. Bardziej tam pasowało "aby twój heros wygrał każde starcie"
  • o ile w przypadku solidera super/uber bronie mają większy magazynek co jest na + to moge przeboleć, ale po cholere polacesz super szwajcara/gnatogryza i uber plecodrapa/wolfganga?? JEDYNE czym się różnią, to minimalnie większa szansa na krytyka, a cena sporo wyższa..
  • zapomniałeś o materiałach wybuchowych, czyli bazooka dla strzelca, granat/wyzutnia dla solidera i wyrzutnia(M32/MGL140) dla comando
  • ze stylem Cowboj, nie wiem czy się kiedyś spotkałem. widuje często comando z 2 pistolami ale na ten sam dystans, np 2x LR, albo 2x SR
  • "Sniper - Jedna silna snajperka typu SVD M95 oraz 1 szybka typu Arktyczny M95, oraz skille podane powyżej" Tu mam ochote wkleić pewnego screena ze star treka, dla podpowiedzi powiem, że takiego z faceplamem. Nie wiem czy się kiedyś spotkałem z camando, coby miał dwie snajperki(chyba ze mowa o panzerhunterze/Mk1 badboy'u) Bardziej bym polecił dowolną snajperke(co kto lubi)+LR pistol.
  • bronie średnio rozpisane, o comando niby więcej, a gorzej te skile noooo:/
  • juz m sie nie chce wymyslac, ale dałbym rade

Tyle mi na wątrobie siedziało(:

^Kliknij, ciutke wyżej ^

Opublikowano

Istnieje ogromna ilość poradników tego typu. Zacznij robić sensowne poradniki albo nie bierz się za nie wcale. Twoje inteligentne poradniki : jak wybrać mapę , Jak zmienić język na stronie Bfh.

Opublikowano

@xxxmustang hahahhaaha ja wiem nie dużo hahahahhahahahahah gram ponad rok jak mam wiedzieć mało -_____-

Nic nie wiesz o grze.

1373821288-U865823.png

Zrób dla mnie sygnaturę i zdobądź 20 Lubię To!

[sygnatura] Ravin.

Opublikowano

@xxxmustang hahahhaaha ja wiem nie dużo hahahahhahahahahah gram ponad rok jak mam wiedzieć mało -_____-

Z tego co tu widzę , nic nie wiesz.

Opublikowano

Patrząc na ten twój poradnik - czy jak tam chcesz go nazwać - to nie wiesz nieczego ... Też chciałem napisać coś od siebie, ale niestety wszystko usunąłem ( przypadkowo 0, a nie chce mi się pisać tego samego 2 raz ...

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Dlaczego piszesz, że PKM jest słaby, a Super Szwajcar jest dobry, skoro te bronie mają te same parametry?

Po co kupować AK/M16 na soldierze skoro to to samo co Uber Ratunek Rudolfa i przeciwieństwo tego na royalach.

Z SVD i M95 podobnie.

Jarek ! Co się tu dzieje, wytłumacz mi bo gdzieś chyba się pogubiłem. Gość robi poradniki na siłę, byle dostać tego super +. Co te tematy jeszcze tu robią i dlaczego pozwala się w nich spamować ? Popatrzmy na to obiektywnie, nie dość, że poradnik radzi kupować m16/ak jakieś arktyczne nie wiadomo co i bronie z lunetą, to jeszcze style są opisane szczątkowo i nic z tego opisu nie wynika.

Jestem za tworzeniem poradników, ale tych, które naprawdę mogą się przydać a nie jak w przypadku tego Pana.

Opublikowano

gunner jak juz to posiada bronie cięzkie, a nie "jest cięzki"

Gratuluje znajomosci nazw weteranie bfh... "Doskonały strzał". Dafuq co to za człowiek jest.

Opublikowano

@up nie muszę każdej umiejętności znać na pamięć -.-

? Ty chyba żartujesz ?

1. Tworzysz poradnik, w którym piszesz bzdury, do tego nie masz pojęcia o BFH. Więc po co to robisz ???

2. Rzeczywiście, umiejętności są takie trudne do zapamiętania ... -.-

3. Jeżeli naprawdę sprawia ci to taką trudność, to nie rób poradników na siłę. Poza tym, zawsze możesz się do czegoś odwołać, jeśli nie jesteś w 100% pewny (lub do kogoś).

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

1.To nieprawda, że komandos jest tylko dla najlepszych. Nie raz widzę nobków ze Stealthem(czy jak tam się pisze), którzy myślą, że są niewidzialni. A zarysy widać, więc potem wyzywają od cheaterów,jak się ich zabije.

2. Żołnierz jest w sam raz dla nowicjuszy. Nie musi zabijać,ale leczenie daje dużo punktów.

3. Gunner to klasa dobra dla każdego-potrafi rozwalić grupkę w pojedynkę. I dobra broń to też Kradziony Super Szwajcar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...