Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bronie

MafiaDark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FAMAS:

+ szybkostrzelność - zdejmujesz graczy w ułamek sekundy

+ prawie zerowy odrzut

- szybko schodzi ammo

L85:

+ bardzo dobry damage

+ bardzo dobry zasięg

+ też znikomy odrzut

- słabszy na bliski dystans, bo wolny.

Obie są dobre, mają więcej zalet niż wad. Mi bardziej pasuje FAMAS, ale to dlatego że gram na bliski dystans. Z L85 najlepiej na minimum 70 metrów grać.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Pustynny to ciężko powiedzieć, ale raczej do L85 bo ma duży zoom. A gdybyś miał zwykły M145 to tylko i wyłącznie do L85. L85 jest jak snajperka, na duże dystanse i bardzo precyzyjna, więc M145 pasuje jak ulał, bo to celownik do precyzyjnych karabinów. Też ma duży zoom, więc jak Ci się powiedzie to L85 możesz na nim bez problemu rangedy po 250+ trafiać.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Kup L85A2 . Za famasem przemawia szybkość ale za L85 zasięg i szybkość mam famasa nie jest zły wiadomo op ale gdybym miał jeszcze razy wybierać to bym kupił L85

Opublikowano

Jak wyżej, reddot.

A który masz lvl na szturmowcu? Bo odblokować się trochę nie opłaca... Pakiet masz Kreftdjur, tak?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ale kolby Nemesis już nie dostaniesz a bez niej L85 nie będzie za dobry na daleki dystans - tak samo FAMAS.

Obecnie dla pakietu Kreftdjura najlepszy jest AEK-971 (Predator, Viper, Thunderbolt i RedDot).

Dla G53 - RedDot lub Desert Holo - moim zdaniem M145 dla inżyniera to głupota.

Opublikowano

Ale kolby Nemesis już nie dostaniesz a bez niej L85 nie będzie za dobry na daleki dystans - tak samo FAMAS.

Obecnie dla pakietu Kreftdjura najlepszy jest AEK-971 (Predator, Viper, Thunderbolt i RedDot).

Dla G53 - RedDot lub Desert Holo - moim zdaniem M145 dla inżyniera to głupota.

To nie prawda G53 ma duży zasięg wię M145 to nie jest głupota.

J teraz mi powiedzcie Pustynny Holo czy M145 do G53?

Opublikowano

Jeśli masz kolbę Nemesis to baw się w M145, jeśli nie to zwykły RedDot albo Desert Holo.

Choć swoją drogą ostatnio walnąłem 124 dystansu z G53 bez M145, ale to już naprawdę na fuksie i gość (snajper) nie był za bardzo ogarnięty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...