Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS 1.6 - Znieksztalcony dźwiek graczy

dawidero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Problem jest taki... gdy ktos mówi na czacie głosowym gry to ich głos jest zniekształcony. Porównać go mozna do dźwieku robota i nic nie da sie zrozumieć. Nie zawsze tak jest, bo po długim czasie, albo jak wejde na inny serwer to albo bedzie dzialać albo nie (loteria). W czym jest problem?

29dvaqe.jpg
Opublikowano

No i teraz chyba nie słyszysz graczy z aktualizacją steam ;) NS powinieneś słyszeć.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ale bzdura... Cofnąłem właśnie tą aktualke bo tylko przed aktualizacja działa mi HLSS... a po aktualizacji nie odtwarza zbindowanych dźwieków.

29dvaqe.jpg
Opublikowano

Mi też nie działa HLSS ;) Mam steama i po aktualce przestało działać, ale na non steamie starym działa. To wina aktualizacji, jeśli masz steama to nici z zakłocania porządku za pomocą HLSS, polecam sciagnac NS'a jak chcesz uzywac HLSS

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Jak cofniesz aktualizację steam to tych co mają najnowszą będziesz właśnie tak słyszał, stąd ta ,,loteria".

Opublikowano

Najlepiej miec ta pieprzona aktualizacje troche sie pomeczyc , a jak chcesz z kims kto nie ma steam pogadac to ts3, skype,vemtrilo,mumble :)

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...