Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przecena

Kunus999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wczoraj sobie patrzę przeceny na surrenderat20 i widze Caitlyn za 387 RP, no to zajebiście, kupiłem PSF za dyche, doładowałem, wchodzę do sklepu a tu 440 RP.. Jest jakaś możliwość żeby te 40RP zyskać?

A tu cytat z surr20 =.=

A new champion and skin sale starts tomorrow! Between March 26th and March 29th, you can pick up Caitlyn for 395 RP, Maokai for 395 RP, Vi for 487 RP

Opublikowano

Możesz napisać do supportu z prośbą o dodanie tych 40rp, ponieważ brakuje Ci do postaci w przecenie. Tylko musisz im wysłać jakiś fanart. Np obrazek.

Chociaż z tego co ludziki mówiły, to maks 30rp dodają.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Broń Boże nie pisz że Ci brakuje RP do postaci z przeceny, bo odpiszą coś w stylu "Postać w przecenie to i tak okazja", tak kumplowi odpisali i mu nie doładowali.

P.S. Ja słyszałem że można max 60 dostać...

Game Over

Opublikowano

Napisz im po prostu że brakuje Ci tyle i tyle rp ( ja starałam się raz o 47 i mi nie dali kumplowi 50+ dali) I wyślij jakiś wierszyk czy jakiś obrazek zrób :P

Opublikowano

Pisz do angielskiego supportu bo polski nigdy ci nie da. Raz na West dostałem 87 rp gdy ich poprosiłem + obrazek i <3 riotgames i dostałem.

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Pisz do angielskiego supportu bo polski nigdy ci nie da. Raz na West dostałem 87 rp gdy ich poprosiłem + obrazek i <3 riotgames i dostałem.

Polski daje również, nie wprowadzaj autora w błąd.

652601399840421198520.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...