Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DRZEWKO CZOŁGÓW

xSkiw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Właśnie zaczynam grać w world of tanks.I chciał bym abyście doradzili mi jak iśc drzewkiem. Chce mieć po 1 czołgu z każdej nacjii czyli np

Niemcy : STRUT1234 1 TIER -> FAPER184 2 TIER -> FSJADFSA84 3 TIER ... ITD ITD

Opublikowano

Szczerze, nie zabardzo zrozumiałem oco chodzi. Ciężko powiedzieć komuś w jakie drzewko ma iść. Każde ma jakieś + i -. Jest wiele rodzaji czołgów Lekkie (LT), Średnie (MT), Ciężkie (HT), Działa Samobieżne (SPG's) oraz Niszczyciele Czołgów (TD's). Wszystko zależy od twojego trybu gry oraz upodobań. Proponuję zacznij sobie robić troche z tego i troche z tego. Idź sobie np. w niemieckie TD'ki, rosyjskie HT, francuskie LT... nie możemy ci powiedzieć w co masz iść....

Opublikowano

Witam.Właśnie zaczynam grać w world of tanks.I chciał bym abyście doradzili mi jak iśc drzewkiem. Chce mieć po 1 czołgu z każdej nacjii czyli np

Niemcy : STRUT1234 1 TIER -> FAPER184 2 TIER -> FSJADFSA84 3 TIER ... ITD ITD

Możesz iść w co chcesz z tym że Francję sobie zostaw tak na 4-5 miesiąc gry bo jednak te czołgi na początku nie są zbyt fajne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...