Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bronie i dodatki mechanika

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż są dwa pakiety dla mechanika z PP-19 i MP7 ale nie wiem czy te dodatki w pakietach są dobre dla wybranych broni.. Mógłby ktoś napisać do jakiej broni są dobre dodatki z HARKEL i PELLETS czy są te dodatki dobre dla innych broni czy do tych co są w pakiecie? :D

Opublikowano

Jak byś miał brać któryś z tych pakietów to ten z PP-19. Ma dobre dodatki i są najlepsze do G53 i MP5 (najlepsze bronie dla mecha) :)

Opublikowano

Oba pakiety dupy nie urywaja. Wiadomo lepiej kupic sredni pakiet i dokupic spluwe niz kupic bron i dodatki osobno. Z tego co jest aktualnie do wyboru lepszy jest z pp. Jak wbijesz 20 poziom dokup mp5 a na 27 g53. Magazynki zmien na vipery i bedzie luz. Jesli grasz codziennie to kupuj boosta rpg na 3 dni za 1750 srebrnych.

Opublikowano

zobacz sobie staty PP-19 i MP7 BEZ DODATKÓW a będziesz wiedział że MP7 jest lepsze ale jak dołożysz dodatki do tych broni i porównasz staty to będziesz wiedział że PP-19 jest lepsze :D

Opublikowano

Oba pakiety dupy nie urywaja. Wiadomo lepiej kupic sredni pakiet i dokupic spluwe niz kupic bron i dodatki osobno. Z tego co jest aktualnie do wyboru lepszy jest z pp. Jak wbijesz 20 poziom dokup mp5 a na 27 g53. Magazynki zmien na vipery i bedzie luz. Jesli grasz codziennie to kupuj boosta rpg na 3 dni za 1750 srebrnych.

Co ja będę czekał na 20 lv ^^ 6k-7k founds to nie majątek na tak dobrą broń więc od razu kupie vipery w następnej kolejności :D A 1750 srebrnych no.. mam 6 lv mechanikiem więc troszku nazbierać trzeba :P

Opublikowano

Statów nie zobaczy bo alchemical nie działa.

nie o to mi chodzi chcę żeby wszedł w sklep i poszukał tego MP7 i PP-19 kliknął na niego i po lewej będą staty jaka celność zasięg DMG itp. wiadomo z tego że MP7 jest lepsze ale jak dołoży się do PP te dodatki to róznica będzie całkiem duża

Opublikowano

Z RPG boostem dość szybko idzie lvl. Polecam. ;) A komentarzami typu. "rpg boost noob", "payforwin" itd. się nie przejmuj. Zazdrość. <_<

Ale czy ja napisałem że się przejmuje? Ja sam na drugim lv z pakietem HARKEL chciałem by tak pisali by się pośmiać pod nosem troszkę :D

Opublikowano

Jak kupisz sobie ten z mp7 czy coś takiego to będzie git ja wczoraj kopiłem ten zestaw i pomyślałem o innej broni z tymi dodatkami więc kupiłem sobie UMP45 dałem te dodatki co w tym pakiecie ( z mp7) i wtedy ump jest lepsze nawet od mp5 czy pp polecam ci UMP45 z tymi dodatkami co sa wlasnie w tym zestawie ja teraz gralem ump45 z dodatkami i jest PRO

Opublikowano

nie o to mi chodzi chcę żeby wszedł w sklep i poszukał tego MP7 i PP-19 kliknął na niego i po lewej będą staty jaka celność zasięg DMG itp. wiadomo z tego że MP7 jest lepsze ale jak dołoży się do PP te dodatki to róznica będzie całkiem duża

To co tam pisze to są bzdury... nie wierz temu

Opublikowano

ja na mechaniku 2lvl mam mp7 i jest nawet nawet :P mogl bym ja polecic ale nie gralem pp bizon wiec sie nie odzywam :P

Opublikowano

Ja mam UMP45 i dodatki z tego mp7 i jeszcze wygląd pustynny taki ... Dla mnie ona jest proo jak nabije wystarczający lvl do mp5 to kupie na jeden dzień i zobacze czy dobre ok ? Jak narazie ump jest dobre sam sprawdz.

Opublikowano

Heh, piszesz że lepsze od MP5, a teraz że MP5 nie grałeś... Następnym razem pisz zgodnie z prawdą, bo możesz kogoś niepotrzebnie wprowadzić w błąd.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Być może ktoś wie więc się zapytam

Jaka jest najlepsza kolba do AS VAL,a, MP5, G53?

Właściwie mi chodzi czy lepsza stabilizująca czy thunderbolt?

Bo jedni mówią thunderbolt inni stabilizująca więc która z nich jest naj ?:D

LOL

Opublikowano

Która broń będzie lepsza z dodatkami z harkel: MP7 czy PP19???

E8400 E0 @4,2GHz 1,4V Co Scythe Mugen II

4x2GB DDR2 Hyperx Black Edition @1240mhz -- Gigabyte EP45-UD3R

Saphire HD7770 1GB @1400mhz AccereloExtreme

OCZ VERTEX 2 128GB i 750GB WD Black 64mb

Tagan 600W -- Silentum PC Gladius 800 FAKE

Opublikowano

pp epsze .... mp7 tyko na biski dystans wyrabia ...

mp5 na daeki dystans as-va na biski i średni ^^ mp5 1vs1 zawsze mp5 wygrywam z g53.... no nie wiem wy zawsze stawiacie na g53 ^^

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...