Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ogromne spadki FPS przy nagrywaniu

Haitz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zachciało mi się nagrywać gameplaye więc odpaliłem Mirillis Action! Crysisa 2 i zacząłem nagrywać.Ustawienia high(bo niższych nie ma xD) 1680x1050 a fps'y okropnie spadają,dźwięk sie tnie. Bez nagrywania WSZYSTKO MAX i mam ok 55+ fpsów(no może czasem spadki do 29 prze extra akcji), a przy nagrywaniu na min mam 20 o.O

Mam tak przy każdej grze i każdym programie. Czy jest możliwość żeby te fps'y były normalne?

Sprzęt

Core 2 Duo E7200 2.53

HIS Radeon HD 6770 1gb podkręcony

ExelStor Tech. 250GB (dwie partycje 111GB system 119GB gry)

2x2 gb RAM DDR2

Win 7 HP 64bit

graphic.png

Opublikowano

słuchaj , może to być spowodowane albo programem do nagywania albo jego ustawieniami , ja polecam nagrywać okno czyli ustawiasz obraz gry w oknie , i nagrywasz programem tak jakby pulpit to bardzo pomga , a po za tym , nagrywaj najlepiej w max 25 fps , ludzkie oko i tak widzi około 21 :)

Opublikowano

Dobra zaraz sprawdze. Masz lajka za starania

EDIT: Stary jesteś wielki! Spadek to jakieś 6fps'ów. Polecam każdemu nagrywanie w oknie tryb nagrywania zaznaczonego obszaru pulpitu

EDIT2: Na filmiku widać minimalnie niziutki framerate ale i tak wygląda lepiej niż tamten pokaz slajdów.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...