Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacker

QueziPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj zobaczyłem, że typek z Brazyli wkradł mi się na poczte próbował zmienić hasło itp.(Zwykłe wkradnięcie sie na poczte) Bylo to o godzinie 20:10
O 1 w nocy koleś wkradł mi sie na warz usunał wszystkie postacie itemy wydał kase itp

Co mam teraz zrobić ?
Mam kokretnie puste konto -.-

Opublikowano

skad wiesz ze z Brazylii ? co do @up to się zgadzam.jak sciagasz jakis syf to pozniej tak jest. kolejna sprawa to taka ze skoro włamał Ci się na pocztę jak tak twierdzisz to już z tym śmiało możesz iść na policje.To że straciłeś jakieś pierdoły w grze czy nawet samą grę to tam nic ale fakt że włamał Ci się na pocztę już jest poważny i z czymś takim policja ma obowiązek przyjąć zgłoszenie

Btw.Wstawienie tego na sygnaturke nie wiem czy w jakiś sposób Ci pomoże lub czy kogokolwiek to by interesowało no ale cóż..antywirus + nieściąganie syfu = rezultat w postaci pewności że zawsze konto zastaniesz w takim stanie jakim było przed logowaniem

Opublikowano

Więc tak wiem, że z Brazyli ponieważ gdy wkradł mi się na poczte bot podał mi wszystkie informacje jego ip miejsce zamieszkania miasto itp
Zaraz sprawdze czy mam kayloggera nie ściągałem nic ostatnio nawet jakiegoś syfu np zdjęcia itp

O 20:10 był włam na poczte, a koło 1 w nocy włam na WarZ

Opublikowano

Jakiego masz antywira?Może po prostu się włamał na pocztę nie koniecznie musiał to być key .Sprawdź poradniki jak wykryć keyloggera i zobaczysz czy to keylogger bo nie będę się tu rozpisywał.

Opublikowano

Raczej nie ma szans :-/ policja takie rzeczy raczej olewa i nie dogadasz się z nimi niestety

"Like nie Kosztuje.... A cieszy innych"

Ps. Prosze Administracje o zdjecie paru %. Z Gory bardzo dziekuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...