Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Punkty ligowe.

somanyidiots

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam pytanie, gram z kolegą duo jesteśmy w brąz 1, ja mam bazowo na początku przed wygraną np.3pkt ligowe a kumpel 45pkt i po wygranym meczu ja dostaje 9pkt a on 19-21, a gdy przegramy to mi odejmuje po 14. Nawet jak miałem po 55 i więcej nie dostawałem więcej niż traciłem i nie wiecej niż kumpel dla mnie to jest dziwne. Przyznam się że przyczągałem się 2 razy do 94pkt ale wtedy raz dostałem 0ptk a za przegraną -10. Może dlatego że, mam 1450win? a kumpel 350.

Opublikowano

Nie mogłeś dostać 0 pkt , to tylko bug wizualny , w jakimś czasie dostaniesz.

Przykładowo kiedyś było tak , że ze przegraną dostawałeś pkt a za wygraną Ci odejmowali , to tylko bug wizualny ; )

Opublikowano

Dobra moze bug wizualny ale chce wiedzieć czemu ja dostaje mniej punktów od kumpla i czemu więcej trace niż zyskuje odwrotnie niż on chodź jesteśmy w tej samej lidze.

Opublikowano

Dobra moze bug wizualny ale chce wiedzieć czemu ja dostaje mniej punktów od kumpla i czemu więcej trace niż zyskuje odwrotnie niż on chodź jesteśmy w tej samej lidze.

A może to : Fcking Logic Riot ? : )
Opublikowano

up. Chyba nie przeczytałeś uważnie. Obaj jesteśmy w bronz 1 on ma więcej pkt np 44 i dostaje po 19 i traci po 9 ja mam 13pkt i dostaje po 9pkt i trace po 13-14.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...