Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Vi

ninja2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się.

+szybka jungla

+spory sustain

+efektywne ganki, szczególnie z ultem

+świetne ulti do przebicia się do carry przeciwnika

+szybko robi obozy

+mobilna

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Opłaca, tankowata, fajne doskoki, dobre cc, przy tym szybko czyści junngle, sam nie cierpie grać przeciwko niej, więc polecam :p

Opublikowano

Wydaje mi sie ze sa lepsze picki do jungli ale oplaca sie, ma szybkie ganki, fajny doskok, potezne ulti przy ktorym ciezko uciec i przede wszystkim ma dmg nawet bez itemow pod ad. W late robi tez mocna miazge, jezeli ktos sie focusuje na adc procz Vi to na 100% ginie.

sstwc.jpg

Opublikowano

Vi ma strasznie szybką jungle, easy ganki na których wnosi zarówno dmg jak i cc. Dodatkowo posiada immune na cc, double dash, arm pene, free as, dmg zależący od % max hp oraz shield co czyni z niej dobrego junglera/topera który łatwo dostanie się do apc/adc i ich zabije w sekundę.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Vi jest jednym z najlepszych junglerów w grze, ganki ma już od 2 poziomu (Oczywiście jeśli weźmiemy Q), jest tankowata, ma bardzo duży dmg, łatwo jest dostać się do AD/AP Przeciwnika. Ja kupiłem pierwszy dzień po wyjściu i jest to jedna z moich ulubionych postaci :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...