Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Exp z potwora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam taki problem, otóz w mob_proto ustawiam, aby za Dzikiego Psa było 2000 exp. , restartowałem serwer, wszystko jest zapisane, a w grze ciągle dostaję 30 exp... cokolwiek nie ustawie w mob_proto to dostaje 30 exp .

Dlaczego tak sie dzieje?

Pozdrawiam

IhuZnR7.png

Opublikowano

Leci tak, iz za moba moze poleciec max 10% ( nie wiem ile u Ciebie leci ). Mozesz sobie ustawic 10k a tak czy siak nie poleci tyle.

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Leci tak, iz za moba moze poleciec max 10% ( nie wiem ile u Ciebie leci ). Mozesz sobie ustawic 10k a tak czy siak nie poleci tyle.

Pogubiłeś się chyba... Nawet jeśli jest tak jak mówisz, to 10% z 2000 to 200, a nie 30.

Dodam , że zabijam psa postacia z 1 levelem, wiec mam taki sam level jak mob.

IhuZnR7.png

Opublikowano

To mogles od razu pisac, jesli tak nie idzie to sprobuj edytorem expa. Pelno ich masz.

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

To mogles od razu pisac, jesli tak nie idzie to sprobuj edytorem expa. Pelno ich masz.

O czym Ty pierdolisz człowieku... Jaki kurwa edytor, mi chodzi o exp za moba, a nie o exp na level... Wróć do podstawówki i naucz się czytania ze zrozumieniem...

IhuZnR7.png

Opublikowano

moby maja limit expa jaki moze poleciec z dzikiego psa akurat nie jest mozliwe ustawienie wiecej niz 30 expa, nie wazne ile ustawisz maks bedzie zawsze 30. Tak samo jak z moba nie ustawisz 99999999999 expa itp

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...