Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny sen

.Stunter13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siema,

Dziś jakieś 20min temu snił mi sie pojebany sen xD a mianowicie opisze tylko Kawałek wracałem do domu na swiatlach na których zawsze przebiegam przed cieżarowkami xD itd (Holandia -n201 xD) podchodzę do swiateł a tam kurwa naczepy na drodze same jadą a ja coś takiego nawet przez sen : WHAT THE KURWA FUCK !? naczepy z kwiatami bez ciągnika miały one 4 koła lub 5 i zasuwały na veiling (rynek kwiatów w Holandii- Aalsmeer) czy wam też się snią takie pojebane sny ? :D czekam na odp

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Haha , Fajny Sen :D Taa mi sie śnią take nieraz tak samo :D

No tak ale kurwa ze np naczepy same zapierdzielaja po drodze ? xD

2627930384.png

Opublikowano

Ciekawy sen naczepy same jadące. A jak miały ukryte silniki i dlatego jechały ?

No nie wiem czy miały ukryte silniki czy droga byla jakas dostosowana do tego ale pamietam ze byly jakies dziwne swiatla xD takie naprawde np ktore przewiduje sie za jakies 20/30lat ! xD

2627930384.png

Opublikowano

Ale to tylko sen;x. Ja wolę jak mi się jakieś dupy śnią, a nie naczepy, które same jeżdżą.

@topic poczytaj w senniku co to może oznaczać.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ciebie przynajmniej nie gonią przy Twoim domu rzymianie z maczugami. xD

Hahahha rozjebałaś system tym tekstem xDDDD hahah. a ja mialem ostanio taki ze jakis terminator był w dyskotece zamknietej pozniej z niej wyszedl ale byl taki wielki ze o cie ... no i przy moim domu latały smigłowce itd a ja sie kryłem bo sie bałem tego terminatora xDD miał takie wielkie czerwone oczy itd

2627930384.png

Opublikowano

Z tego co doczytałem mieszkasz w holandi nie przypadkiem w Amsterdamie? Bo tam trawka legalna wiec takie sny są możliwe :D

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Z tego co doczytałem mieszkasz w holandi nie przypadkiem w Amsterdamie? Bo tam trawka legalna wiec takie sny są możliwe :D

blisko amsterdamu ale nie ja teraz nie pale ziola nie wciągam itd :D czasami fajke wodna w dlugopisie sie kupi zeby sobie w szkole popalic cos :)

2627930384.png

Opublikowano

Daj namiary na dillera.

A na serio, czasem mam, każdy chyba ma ;p

Opublikowano

Turkey dry sperma haahha xD a tak naprawde to nic nie ćpam i nie pale :)

przecież żartuje xD nigdy nic nie ćpałem nie ćpam i nie będe ćpał ;) motto xD

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Ten sen oznacza ze cię kwiaty lub ciężarówki zgwałca.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

miewam gorsze, tak przykładowo dziś w śnie musiałam pomóc Harremu Potterowi spełnić jakąś misję, wszystko działo się w moim liceum, tylko takim opuszczonym, ciemnym i 10 razy większym z tajemnymi korytarzami. Później goniły mnie małe wiedźmy na łyżwach. Pozdrawiam, jak to jest mieć normalnie na bani?

2lp4zo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...