Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Typ Serwera] Jaki wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! Tak jak w temacie, na jakim typie serwera byście chętnie pograli (serwer 80-100) slotów ?

Niedługo otwieram server Hardcore, znajdziecie tam masę ciekawych rzeczy ;)

Opublikowano

Survival + Frakcje (ale taki prawdziwy)

1. Bez zadnych SG, MA itp.

2. Bez sklepow

3. mapa 2000-6000 kratek

4. Najlepiej bez pluginu otherdrops (No wiesz jakos diaxy trzeba zdobyc)

5. Spawn musi byc prosty:

Zadnych portali na spawnie

Moze byc jakas minimasarnia

Zadnego enchanta lub kowadel na spawnie

Spawn nie ma byc duzy

Spawn musi byc conajmniej 3 kratki na ziemia po to ze jak ktos wyjdzie na pvp to mi ma miec mozliwosci wejscia znow na non-PVP

6. Serwer musi miec dobrego anticheata (polecam NoCheatPlus)

7. Rangi np. VIP/SuperVIP maja byc ogarniete nie ze SuperVip ma gm, fly, god itp.

8. Ma byc wgrany plugin factionsplus (Taki dodatek do pluginu factions, bardzo urozmajica gre :D)

9. To jest w koncu survival i w regulaminie nie ma byc ze nie wolno krasc, greifowac itp.

To jest moj wymazony serwer, juz kiedys na takim gralem ale niestety administracja poczula pieniazki i juz sie tam grac nie dalo.

Jak ktos z was ma takie serwery to piszcie do mnie gdzies abym to zobaczyl :D

Opublikowano

Survival + Frakcje (ale taki prawdziwy)

1. Bez zadnych SG, MA itp.

2. Bez sklepow

3. mapa 2000-6000 kratek

4. Najlepiej bez pluginu otherdrops (No wiesz jakos diaxy trzeba zdobyc)

5. Spawn musi byc prosty:

Zadnych portali na spawnie

Moze byc jakas minimasarnia

Zadnego enchanta lub kowadel na spawnie

Spawn nie ma byc duzy

Spawn musi byc conajmniej 3 kratki na ziemia po to ze jak ktos wyjdzie na pvp to mi ma miec mozliwosci wejscia znow na non-PVP

6. Serwer musi miec dobrego anticheata (polecam NoCheatPlus)

7. Rangi np. VIP/SuperVIP maja byc ogarniete nie ze SuperVip ma gm, fly, god itp.

8. Ma byc wgrany plugin factionsplus (Taki dodatek do pluginu factions, bardzo urozmajica gre :D)

9. To jest w koncu survival i w regulaminie nie ma byc ze nie wolno krasc, greifowac itp.

To jest moj wymazony serwer, juz kiedys na takim gralem ale niestety administracja poczula pieniazki i juz sie tam grac nie dalo.

Jak ktos z was ma takie serwery to piszcie do mnie gdzies abym to zobaczyl :D

OtherDrops daje diaxy więc nie wprowadzaj mnie w błąd. Drugie naucz się pisać bo się piszę wymarzony. Sorki, ale z tymi zasadami co ty napisałeś nie przejdzie.

Opublikowano

Siemka... Mam konto na biznes-host.pl i tam mam 109.87 zł... Chcesz kupić ? MOżesz za to kupić VPS'a lub domenę MOżesz na VPS postawić serwer Minecraft i nie tylko...... Kasę przelewam na twoje konto..

Pisz na PW ! Lub GG : 45603972

Opublikowano

Tak jak pisałem wyżej, Freebuild jest nieopłacalny na 80 slotów, wymyślcie coś ciekawszego :)

Opublikowano

Może SkyBlock?

Do tego potrzebowałbyś kilku KidModów/Pomocników, którzy by pomagali przy komendach itp.

Spawn byłby mały - komendy,regulamin,warpy(również arena),sklep(ChestShop lub od Essentials).

A to taki krótki spis pluginów własńie pod SkyBlock(bez podstawowych): Skyblock(:D), MobArena, może jakieś 4Fun, np. Sg, choć Sg trochę nie pasuję :D

=

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...