Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 Małe problemy z pluginami.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam. Mam takie 2 małe denerwujące problemy dotyczące pluginów Factions i WorldEdit.Jeżeli nie będzie się dało tego pozbyć to nic ale troche mnie to denerwuje.

1 Problem Factions. Wszystko pięknie działa z pluginem itp. Ale kiedy napisze coś na chacie to są niepotrzebne literki "a" i "r" przed nickiem i nazwą gildii np. : aNazwagildii rNick: Blabla

2Problem WorldEdit. Kiedy postawie jakiś klocek albo zniszcze coś to pojawia się wiadomość w konsoli :

[WARNING] [WorldEdit] No compatible nms block class found.

Nic się wtedy nie robi tylko zaśmieca mi konsole i chce się tego pozbyć. (niedawno miałem taki problem tylko że wtedy nie mogłem kłaść i niszczyć bloków zrobiłem reload serwera i już mogłem tylko że nadal to pisało.)

Z góry dzięki za pomoc ;>

Opublikowano

ta literka przed nazwą gildi jest bardzo warzna pokazuje range gracza w gildi nie warto jej usuwać a z tym worldeditem to poszukaj innej kompatybilnej wersji

Opublikowano

Litery przed nazwą gildii, to źle skonfigurowane Factions i plugin od chatu.

Spróbuj poszperać w conf.json Factions. ;-)

Jeśli chodzi o te błędy w konsoli, to jest to normalne na najnowszej wersji WE i nic z tym nie zrobisz.

5465845486.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...