Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] "Mikro płatności"

Konsolowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zauważyłem, że na xbox do Black ops 2 można już kupić nowe kamuflaże, więcej klas czy też celowniki. I chciałbym się dowiedzieć ja za to płacę raz czy wszystko kupuję osobno? Ile to może mniej więcej kosztować? Jak wyjdzie to chciałbym kupić to na PS3.

Opublikowano

Ja tam odradzam kupowania jakiegokolwiek DLC treyarch i activision robią je tylko dla zysku za darmo palcem nie kiwną.

Nie daj im zarobić hah :D

Opublikowano

Z czegoś żyć trzeba :D Możliwe ,że własnie dzięki tej mikropłatności wyjdzie Bo3 ^^.Mikropłatność to teraz norma w grach na multi :] Tak jak te dodatki np do bfa...

Opublikowano

Czy ty wiesz ile oni maja kasy. A np w CS GO gra jest cały czas ulepszana zmieniana dodali narzędzia do tworzenia map (darmowe) i masz pełno map :D

A w cod za 4 mapy zapłacisz 40 zl ,,,

Tak tak pewnie powiesz grafa cod bo 2 a CS GO ale grze liczy się grywalność nie grafa.

@UP x2

Opublikowano

Czy ty wiesz ile oni maja kasy. A np w CS GO gra jest cały czas ulepszana zmieniana dodali narzędzia do tworzenia map (darmowe) i masz pełno map :D

A w cod za 4 mapy zapłacisz 40 zl ,,,

Tak tak pewnie powiesz grafa cod bo 2 a CS GO ale grze liczy się grywalność nie grafa.

@UP x2

W prawdzie nie chciałem powiedzieć ,że jest różnica między grafiką ^^ Chodzi o to ,że CoD i Bf tak sie rozwijają że co rok nowa gra : > Widać skąd mają hajs : >

Opublikowano

W prawdzie nie chciałem powiedzieć ,że jest różnica między grafiką ^^ Chodzi o to ,że CoD i Bf tak sie rozwijają że co rok nowa gra : > Widać skąd mają hajs : >

Ja to inaczej odbieram. Ludzie od CoD-a zapowiadają nowe wersje 4 miechy po wyjściu ostatniej a wszystko robią na starym silniku porównanie BF do CoD-a

Zgodzę się ze Bf się rozwinął ta grafika dźwięk coś pięknego. A CoD hmmm grafika bleeee dźwięk nie lepiej

Opublikowano

Eldox

Grafa cod'a jest spowodowana konsolami - tryerach czeka na next geny , bo ps3/xbox360 miały problemy z nowym nie sprawdzony ,prawdopodobnie ładniejszym silnikiem

Opublikowano

Ja to inaczej odbieram. Ludzie od CoD-a zapowiadają nowe wersje 4 miechy po wyjściu ostatniej a wszystko robią na starym silniku porównanie BF do CoD-a

Zgodzę się ze Bf się rozwinął ta grafika dźwięk coś pięknego. A CoD hmmm grafika bleeee dźwięk nie lepiej

Skoro nie porównujesz grafiki Coda i CS : Go to dlaczego porównujesz grafikę Coda z BFem? W Codzie grafika jest ładna i przyzwoita na najwyższych ustawieniach , co prawda nie taka jak w BFie ale niesie to też ze sobą większe wymagania . Skoro twierdzisz "Cod grafika blee , dźwięk nie lepiej" to dlaczego uważasz że CS:GO jest taki wspaniały , bo co ma narzędzie do tworzenia map? Przecież gameplay , rozbudowanie gry czy sama grafika i dźwięki chowią się przy CoDzie co prawda to prawda BF to troche wyższa klasa od Call of Duty , ale nie bez powodu CoD jest najlepiej sprzedającym się FPSem na świecie - Ci co lubią styl Call of Duty grają w niego Ci co lubią wielkie mapy i 20 minutowe szukanie wroga grają w BFa proste - tutaj nie powinno się nic pórównywać , ty wolisz BFa ja wole CoDa - jest 100 razy więcej dynamizmu i nie muszę się martwić że jakiś pajac walnie we mnie z F16.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...