Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co was denerwuje?

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie też ziemia, woda, ziemia, hemoglobina. Ale tak na serio. Możecie podawać przykłady z życia. Mnie mianowicie denerwuje:

-osoby które się wymądrzaja a sami nie mają racji

-brak solidarności, a szczególnie "donoszenie"

-jak osoba popularna powie coś bezsensu i wszyscy się śmieją, a jak ktoś nielubiany powie coś mądrego to wszyscy: "yyy...nie" (to już mnie wkurwia nie denerwuje).

Opublikowano

Wiele rzeczy mnie denerwuje.

Za wyjątkiem hemoglobiny, ostatnio zaczęły irytować mnie dzieci (10 - 13 lat), które próbują być tak "sławni" jak wiele polskich YouTube'rów. Na 5 widzów nagrywają vlogi ze swoją piękną pulchną mordką, oprócz tego musi być oczywiście seria z "Mintgrafda". Jednym słowem. Nagrywają kotletem, nie mają mutacji, próbują się na siłę stać kimś innym niż są, nie mają dobrego sprzętu, a na YouTube ostatnio jest tego MNÓSTWO. Nie mówię już szerzącej się chorobie - Błędacz Ortograficzniasz-Kłamczuchacz. Jest to popularna dosyć choroba. Jej objawami są zwykle częste zarówno błędy językowe jak i ortograficzne. Nie jest to jednak koniec! Gdy już takiemu próbuje się pomóc, wszystkiemu zaprzecza, jednocześnie kłamiąc - najpopularniejsze: "ńe ia ogulńe ńe robje buenduf orotgrawicznyh jia szypko pjsze, zet wu mama bie mńe bo ńe ziaduem shabofego bo mósiauem ekspidź w mindgrawdźe". Ostatnio zastanawiałem się nawet, czy twórca nie zrobił tych błędów specjalnie.

Opublikowano

Mnie też ziemia, woda, ziemia, hemoglobina. Ale tak na serio. Możecie podawać przykłady z życia. Mnie mianowicie denerwuje:

-osoby które się wymądrzaja a sami nie mają racji

-brak solidarności, a szczególnie "donoszenie"

-jak osoba popularna powie coś bezsensu i wszyscy się śmieją, a jak ktoś nielubiany powie coś mądrego to wszyscy: "yyy...nie" (to już mnie wkurwia nie denerwuje).

Wiele rzeczy mnie denerwuje.

Za wyjątkiem hemoglobiny, ostatnio zaczęły irytować mnie dzieci (10 - 13 lat), które próbują być tak "sławni" jak wiele polskich YouTube'rów. Na 5 widzów nagrywają vlogi ze swoją piękną pulchną mordką, oprócz tego musi być oczywiście seria z "Mintgrafda". Jednym słowem. Nagrywają kotletem, nie mają mutacji, próbują się na siłę stać kimś innym niż są, nie mają dobrego sprzętu, a na YouTube ostatnio jest tego MNÓSTWO. Nie mówię już szerzącej się chorobie - Błędacz Ortograficzniasz-Kłamczuchacz. Jest to popularna dosyć choroba. Jej objawami są zwykle częste zarówno błędy językowe jak i ortograficzne. Nie jest to jednak koniec! Gdy już takiemu próbuje się pomóc, wszystkiemu zaprzecza, jednocześnie kłamiąc - najpopularniejsze: "ńe ia ogulńe ńe robje buenduf orotgrawicznyh jia szypko pjsze. Ostatnio zastanawiałem się nawet, czy twórca nie zrobił tych błędów specjalnie.

A mnie HIPSTERZY!

popek.gif

I tak zaraportuję ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...