Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowi gracze A reflinki

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc ostatnio chcialem zaprosic mojego kolege do gry w lola. Gra nawet mu sie spodobala ale strasznie go zrazili gracze ktory maja juz 30 lev a nabijaja "referale" na nowych kontach. Niby jest to fajna opcja ze mozemy zdobyc 975 rp za zaproszenia ktore sami sobie mozemy wbic ale patrzac z perespektywy osoby ktora dopiero co zaczyna to strasznie zniecheca. Dzis gdy gralem na 3 lev na mapie 5 vs 5 poziom gry byl taki sam jak na 30 lev z 1k+ winow. Ja uwazam ze ten system powinien byc troche zmieniony tak by osoby ktore maja juz 30 lev i robia refy graly ze soba a ci ktorzy zaczynaja z nowymi. A wy co o tym sadzicie?

u1lc.png
Opublikowano

Im lepszy przeciwnik, tym więcej się nauczysz. Może najlepiej zbanować wszystkich dobrych graczy albo pogramy w Metina2. Tam wystarczy tylko klikać.

lolzed.jpg

Opublikowano

Robienie samemu sobie referali jest zakazane, nic z tym nie zrobisz, każda osoba która zrobi sobie np. z 20 referala straci wszystkie IP i RP które dostał/a oraz w prezencie bana na kilka dni...

Opublikowano

zrobiłem 374refy na te chwile. 10 normalnych 10lvl reszta na 5lvl 91tys pz dostałem za to. robie na 3 maszynach. w ciągu doby miałem około 30-35kont. bana nie widze. teraz robie konta matki na 20lvl dodaje je sobie i pod nie wale refki potem skiny wysyłam. w ten sposób troche ich już mam. choć ostatnio bardziej robie zaufanym kolegom. oni i tak morde cieszą bo maja pz troche plus strone run.

Opublikowano

Im lepszy przeciwnik, tym więcej się nauczysz. Może najlepiej zbanować wszystkich dobrych graczy albo pogramy w Metina2. Tam wystarczy tylko klikać.

Owszem o ile masz jakies podstawy, bo laik dostajacy oklep 999:0 od refa niczego sie nie nauczy.

Gra w lola zaczyna sie od +10 lvla gdzie nie ma refow.

Opublikowano

poziom gry na 10lvl ne eascie jest lepszy niz na 30. Kazda gra ponad 40 minut, ogarniieci ludzie, dobre buildy. ostatnio na 10 lvl gralem gre 75min bo latalismy od nexusa do nexusa

Opublikowano

Nie jest to złe, bo przynajmniej gość coś ogarnie.

Btw. 1000 winów na normalach nie ma nic do rzeczy, skill to dwyzija...

Opublikowano

Zawsze można podpatrzeć od tych lepszych buildy, to jak się zachowują, poruszają. Także jakieś plusy z tego są. Na początek tylko kilka gier na botach żeby podłapać podstawy.

No i te 30lvle rzadko dają z siebie 100%.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...