Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak zrobionych Screenshot -ów

rudyrower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce zrobić Screenshot ( jest taki specjalny przycisk, to wiem ) ale nie robi mi tych zdj ;/ może wiecie dla czego ?? jeszcze napisze że mam jedno zrobionego Screenshot ale zrobił to serwer (za tak zwane używanie chetaów )

A przycisk niby działa bo robił zrzuty z ekranu :)

Opublikowano

Nie robi bo nakładka steam (standardowo shift+tab) nie działa jak trzeba.

Po prostu nakładka spoleczności steam się buguje raz działa, raz nie. U mnie właśnie jest z tym problem ;/

Chyba że masz w ustawieniach steama wyłączoną nakładkę steam, wtedy włącz ją i możesz robić zrzuty ekranu.

Opublikowano

Nie robi bo nakładka steam (standardowo shift+tab) nie działa jak trzeba.

Po prostu nakładka spoleczności steam się buguje raz działa, raz nie. U mnie właśnie jest z tym problem ;/

Chyba że masz w ustawieniach steama wyłączoną nakładkę steam, wtedy włącz ją i możesz robić zrzuty ekranu.

Nie gram na steam :) ja gram sobie jak najdzie mnie ochota :) i wejde sobie na serwik gun game i tam wicinam botki :) ii nie robi mi tych zrzutów z gry, nawet przy kombinacji "schift+PrtScr" iteż przy samym naciśnięciu "PrtScr" wiesz może jak temu zaradzić ??

Opublikowano

Jak robi się za pomocą print screena, to ssy nie zapisują się w folderze cs'a, tylko pod ctrl+v.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Na steam się robi zrzuty ekranu. U mnie jest to F12. To chyba standardowo.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

ee bez jaj;p kiedys grałem na cs i normalnie robiłem zrzuty z ekranu PRtScr ii zrzuty zapisywały mi sie w folderze z gra(w strike) to czego teraz tak sie nie robi??

Opublikowano

CHŁOPAKI wszystko już jest git:) nie wiem dalczego ale sobie nie pomyślałem ze by wejsc w ustawienia :D bo zawsze w ustawieniach miałem ze zrzuty robie PrtScr i zapisywało mi sie w folderze strike, a cs nie dawno sciagałem ;p i miałem inne ustawienia itp, i jak popatrzyłem w ustawienia to miałem zrzut zekranu na F5 :) ale sobie przestawiłem na F11 i F12 :) dzieki wielkie:) bo nie wiem kiedy bym sie domyślił :)

A wiele ładnych stat mi znikło :D hm wiec dzieki i macie "like"

Ps. nie potrzebuje Steam do robienia Zrzutów z ekranu :D

TEMAT DO ZAMKNIECIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...