Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Rengar

MakaroN`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zakupiłem postać Rengara, z początku wydawało mi się, że jest to dobra postać, lecz mi nie wychodziło. Po 10 przegranych walkach szlag mnie trafia poprostu, hp mu spada nagle z byle jakiego hita nawet, gdy dokupuje mu itemy na zdrowie. Jak nie zdrowie, to strasznie słaby jest również w ataku. I tak jest co chwile, tracę tylko czas. Gra poprostu jak papier, chyba przez to, że jest już taki "znerfiony". Może macie jakiś przepis na dobry bulid? ;p Czy już raczej darować sobie grę tą postacią i napierniczać niskobudżetowym Garenem? Pomóżcie, bo aż odechcewa się grania w tą gre...

Opublikowano

Masz rację, rengar jest już dość znerfiony, byle do buffa. Ale jeśli masz ogarnięty team, lub sam potrafisz grać to powinieneś ugrać nim grę. Nie opłaca się go robić pod off-tanka, on ma ( musi ) zabijać. Przykładowy build:

Obuwie Merkurego, Naszyjnik ( ten dla Rengara ), Trinity, Blood-thrister, Last Whisper, Guardian Angel

Oczywiście itemy budujesz zależnie od sytuacji, kiedy przeciwnicy są zbyt mocni to można złożyć pancerz, hp. :) Powodzenia.

Opublikowano

No niestety, tez nim ostatnio gralem, wygralem linie ale co z tego, skoro nie mialem zbyt duzo hp a jak zlozylem to adc mnie ubijal. Postac zostala tak znerfiona ze ciezko cokolwiek teraz nia zrobic. Ale podam CI dobry build, moze cos wycisniesz:

Buty pod enemy/Czarny tasak/Itemek do stackowania dla rengara/Krwio/Sloneczna/Lodowy

sstwc.jpg

Opublikowano

Itemek do stackowania dla rengara

Mógłbyś mi to trochę wytłumaczyć? :D Nie gram długo w tą grę więc nie wiem zbytnio o co chodzi :).

Wypróbuje wasze bulidy jutro i zdam relacje. Pogram kilka rundek Rengarem, następnie mam zamiar kupić Kha'zixa lub coś podobnego.

Opublikowano

Rengar akurat jest moim mainem :P

Wiem jak go robić by miał dobry dmg , survi po 150 resistów i armora hp 3k oraz 200 atack dmg :D

Buty merkurego

Czarny tasak

Słoneczna peleryna

Oblicze ducha

Lodowy młot

Ostrze Zniszczonego króla

Graj tą postacią bo jest naprawde fajna. Tylko już nie ma tego samego potencjału co przedtem :( . Nie końecznie w tej kolejności kupuj przedmioty bo ja też dostosowuje sie jeśli ap jest feedowany to oblicze ducha jeśli ad słoneczna peleryna jeśli nikt to robie sie poprostu czarny tasak albo ostrze zniszonego króla. Jeśli chodzi o jego specjalny przedmiot dla mnie to jeden wielki shit... Nie opłaca sie go kupywać jest wiele mocniejszych picków od rengara którzy biją go na głowe teraz sie feednij powodzenia ^^

Opublikowano

Nie, to jest bez sensu. Grałem dzisiaj Rengarem - pada jak mucha na każdym bulidzie (oczywiście nie chodzi o to, że mi źle doradzacie ;) ). Zostane jednak przy Garenie, lepiej wypada pod względem HP i dmg. Jak myślicie, jaką postać kupić, która zastąpiła by mi Rengara?

Opublikowano

Wukong moze:
+Doskok

+Zmniejszenie pancerza

+System escape

+Dobra pasywka w late

+Ulti aoe dmg

+Ulti podrzuca tez wszystkich

+Mocne late

+Kontra na carry, slaby na melee

-Mana

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...