Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH Na W8

xRukkar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam WH na Non Steama (Ewentualnie jakiś aim/multihack). Pobrałem już z 10 ale żaden nie działa. Mam Windowsa 8 Cs się nazywa "CS by Łukasz v32". Prosiłbym jeszczę o WH na Windowsa XP (Tam też nie działają ;/. Może złe pobieram.) tam znajduje się taki sam cs. Proszę o pomoc. Z góry dzięki.

Opublikowano

Jeśli nie działają Ci cheaty mogą być tego powody

- Nie masz patcha v23

- Masz 64 bitowy windows

- Nie masz zainstalowanego Net Framework 3.5.

Pomogłem, daj lubie to. :D

uGrani.pl :) Zapraszam.

Opublikowano

@up. Czytaj ze zrozumieniem

Cs się nazywa "CS by Łukasz v32".

@top. Na ten CS nie działa żaden cheat. Pobierz sobie cs'a z patchem v23.

Opublikowano

@gospel właśnie ten też nie działał.

@up Pobieram już cs'a z patchem v23 tylko czy jakiekolwiek cheaty bedą mi działały na Windowsie 8 64 bitowy?

Opublikowano

@Ref

No dobra, jeżeli nie działa na W8 64 bity to jakiś będzie działał na Windowsa XP 32 bity? I czy też mam pobrać tam Cs'a z patchem v23? Proszę o szybką odp. Będę bardzo wdzięczny.

Opublikowano

Tak jest, czit podmienia SSy na czyste, tak jakby bez włączonego WH. W porządku programik, na SSach praktycznie gość nie do złapania.

Opublikowano

anty ss,na jakiej zasadzie działa ? że jak admin zrobi ss to nie widać na nich wh ?

Dziala to tak : admin robi Ci ss i wh sie wylacza automatycznie i czitow nie widac na zdjeciach :)

b_560_95_1.png

Opublikowano

Tak ale anty ss JUŻ nie działa. Ale wh jest bardzo dobre. Nie wiem jak na W8 ale na XP działa każdy cheat.

Pobierz sobie ECC 5.2 czy coś takiego, jeden z lepszych multi cheatów

Opublikowano

@gospel właśnie ten też nie działał.

@up Pobieram już cs'a z patchem v23 tylko czy jakiekolwiek cheaty bedą mi działały na Windowsie 8 64 bitowy?

Większość może jakieś 80% cheatów działa na patchu v23, więc bez tego nawet nie próbuj na W8. Weź daj zgodność z systemem Windows XP SP3 i uruchom jako administrator.

Opublikowano

Nie działa na jakiej zasadzie?

Nie działa Ci cheat wogóle czy tylko anty ss?

Czy cośinnego?

Już działa :) 1 próba to było tak że miałem 6 screnów 2 były dosłownie zrobione w jednej sekundzie strzelam że jeden jest od cheata a drugi od admina,acz kolwiekt na oby dwu było widać wh,jakoś w paincie udało mi się tak przerobić jak by to był oryginalny ss, druga próba udana 6 ss na 1 widać wh na 5 już nie :) i na te 2 próby ub :D

b_560x95.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam : mam problem z Wh do cs 1.6 steam : ciagam kazdego jednego i jaden nie dziala i nieraz wywala z gry : mam win8 antiwirusy wylaczone i dalej nic nie dziala : pomoze mi ktos w ty ??prosze o pomoc : 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...