Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] jest zato ban?

Vende!ta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma. Po prostu koleś cię zabił i tyle a to że miał G36E i strzelał seriami to nic nie znaczy.

xh56.png

Opublikowano

Oczywiście że jest to banowane i raportuj go jak najszybciej oduczy się pajac bugowania i do tego wysoka ranga LTC:)

Opublikowano

Zbadałem tego trochę buga, gdybyś walił centralnie pod tą siatką to nogę byś mu obił. Ale bana i tak wyrwie. Musiałbyś mieć celną sr + abli na snajpe.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Teoretycznie jest ale to jest bug w grze, za którego jest ban. Że trafisz w tą dziure jest możesz szansa 1%.

@Topic zreportuj go a się okaże.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie ma za to bana.

PS. jesteś smieszy sam bugujesz(siatka to jedyne mniejsce z którego da się zdjąc buga gdzie ty byłeś) a raportujesz typów...

Opublikowano

Tak samo jest po drugiej stronie mapy, gdzie są te takie kraty, i to ewidentna wina nexona, no ale zraportuj go, chociaż i tak pewnie raport zaginie gdzieś w spamie, i nic, ale przynajmniej będzie miał to "w aktach" zapisane.

p.s. jak chcesz zestabilizować snajperkę to użyj tego abilities ze snajperką, taki zielony co się dostaje za lvl, wtedy nie będzie się tak trząsł celownik.

Opublikowano

Nie znam typa ale jeżeli to prawda to podpierdolić tego i tego, po sprawie ;p

WIem że może źle się zachowałem odnośnie moich rodaków ale nikt by nie chcial dostac zbugowanego HSa po czym pewnie większość by go potyała że na chuj buguje a ten by dojebal ze to nie bug i by sie zasmial. Na drugi dzien znowu bys go tam spotkal, Wiec podpierdolic ich obu xD

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

i po uj ten spam..
napisała 1,2,3, osoba że jest ban to nie, odrazu cały dział musi.

PS; wiem że to też spam ale mnie takie coś wkur...
PS2; pozdro dla moda który da mi 5% <3

//Również pozdrawiam - Reall ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...