Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Do pushowania!

Frappi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poszukuje champa którym się nie musze az tak dobrze feednąc żeby w late game robić tak ze wszyscy deffują a ja bd chodził solo na turrety, Mam Jaxa, fajjna postac do pushowania, jednak trzeba się nim na początku troszke feednąc :) Postać powinna tta mieć troszke hp i spory dmg, i atak speed :. Kogo polecacie ?

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Opublikowano

Polecam ci udyra , ponieważ już powoli wchodzi jego buff YEAH !

Plusy:
- ciekawa mechanika rozgrywki (umiejętności na zasadzie przyjmowania postaw, które mają różne efekty pasywne i aktywne)
- doskonały jungler i solo laner
- potrafi zadawac obrażenia obszarowe (postawa feniksa)
- ogłuszać i szybko biegać (postawa niedźwiedzia)
- szybko atakować i zadawać czasowe obrażenia (postawa tygrysa)
- leczy się i zakłada ochronna tarczę (postawa żółwia)
Minusy:
- nietypowy styl gry (wymaga treningu, aby efektywnie grać)
- całkowity brak umiejętności zasięgowych
Opublikowano

XIn bo ma q, nasus bo ma q, master bo ma q i ulti, ww, garen bo ma q, fiora bo ma e. Kazda postac ktora z jednego skilla lub ma zwiekszona predkosc ataku latwo wybija turrety.

sstwc.jpg

Opublikowano

Master Yi najlepszy. Od kiedy garen swietnie pushuje turrety? Wolny speed attack... Nieoficjalnie dla mnie dobry jest rowniez Tryndmare

Opublikowano

Dobry pusher? Pantheon

Raczej nie muszę bardziej rozpisywać, pasywka blokuje 3/4 ataków wież, E to AOE i z tego powodu fed pant zabija jednym skillem całą linię minionow, ult daje mu doskok do wieży co też umożliwia backdoor :)

Opublikowano

Niddale w AP, bo towery dzięki buffowi z E pushuje się bardzo szybko, w pumie szybko zabija miniony, oraz może uciec z wielu ganków na nią gdy splitpushuje dzięki dobremu skillowi pod W.

Opublikowano

Tak pomyślałem że zapomnieliście o TF'ie i jego W oraz E (nie wiem czy te drugie działa na wieże) z W masz dodatkowy dmg we wszystko, z Q bardzo szybko ściągasz farmy.

Każda postać pod AP z Lich Bane może bardzo szybko ściągać turrety. Pomyśl o Fizzie albo Veigarze który AP ma z dupy i do tego cholernie duży dmg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...