Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini TuT] Jak wybrać mapę w BFH

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcię w tym odcinku na prośbę użytkownika @igos338 Zrobię poradnik jak wybrać mapę w BFH :)

Zacznijmy od tego że musimy mieć uruchomioną gre. Następnie w prawym górnym rogu koło przycisku "graj" znajduję się pole "mapa" gdy w nie klikniemy mamy wybór map dostępnych w grze.

35178978579073295210.png

Gdy już wybierzemy mapę powinna się zaznaczyć tak jak u mnie :)

71547287797829393853.png

Pamiętajcie, jeżeli macie jakiś problem z BFH piszcie do mnie na priv to jak odczytam wiadomość zrobię poradnik, a póki co liczę na plusiki ^^

Opublikowano

Ołłłł jeeaaaaa, na to czekaem (:

teraz bede mogl nołlajfić 24/7 na masaksze o polnocy, bo szybko eksp leci. dzięki stary

^Kliknij, ciutke wyżej ^

Opublikowano

Nie wiedzieć tego ??? Przecież to jest oczywiste ... Wut ? o.O

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

czyzby igos to twoje multikonto? Nie no serio gratuluje głupoty w głowie, w ktorej tworzą się tak durne poradniczki. Czy zaden moderator nie jest na tyle sprytny by uznac to za spam?

Opublikowano

A - WYJDŹ Z TYM.

B - TO NIE ŻADEN TUT TYLKO ŚMIEĆ/GÓWNO.

C - ZANIŻASZ POZIOM FORUM.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

@sebaAce. po 1 może trochę grzeczniej, KidMod musi się zachowywać -.- bo w najbliższym czasie za takie wyzywki może pójść skarga

@Keps Dzięki :) te poradniki są skierowane dla nowicjuszy

Opublikowano

@UP

To, że tak napisałeś, rzeczywiście daje nam 100% pewności ...

@2UP

Dla nowicjuszy ??? Newbe nie są tak głupi, aby się nie zorientować, gdzie wybrać mapę ... Człowieku, nie zaniżaj ich poziomu inteligencji ... -.-

BFH Polska ;)

Opublikowano

Nikt nie jest taki głupi żeby nie wiedzieć jak wybrać mapę. Najlepiej przestań pisać poradniki.

Opublikowano

@UP

To, że tak napisałeś, rzeczywiście daje nam 100% pewności ...

Ciesze się, że mogłem pomóc(:

^Kliknij, ciutke wyżej ^

Opublikowano

Ciesze się, że mogłem pomóc(:

Myślałem, że wiesz, co to odpowiedź sarkastyczna ... Podaj mi chociaż jeden powód, przynajmniej jeden, który da mi tę pewność ... ?

BFH Polska ;)

Opublikowano

Ogarnijcie się! To nie jest temat do rozmowy o jakimś multi koncie.

Być może nie wiesz, ale za "jakieś" multi konto dostaje się bana. Możesz uważać to za mało ważną rzecz ... Ciekawe, co byś zrobił, gdyby dotyczyło to ciebie ?

BFH Polska ;)

Opublikowano

Ludzie uspokójcie się :) , kacki chciał sobie dorobić lajka, pisząc dziecinnie prosty temat , jak dla mnie też to wygląda na multikonto ale cóż, moderatorzy się tym zajmą, na razie dajcie sobie z tym spokój.

mhraed.png

Opublikowano

Być może nie wiesz, ale za "jakieś" multi konto dostaje się bana. Możesz uważać to za mało ważną rzecz ... Ciekawe, co byś zrobił, gdyby dotyczyło to ciebie ?

Ty jesteś taki ... czy udajesz? Takie rzeczy zostaw moderatorom a nie baw się w detektywa spamując przy tym. Wystarczyło go zaraportować, to by modzi zobaczyli czy multi czy nie.

Przepraszam autora tematu i modów, za spam ale nie wytrzymałem.

@Down (2 strona)

Beka.

1373821288-U865823.png

Zrób dla mnie sygnaturę i zdobądź 20 Lubię To!

[sygnatura] Ravin.

Opublikowano

Ty jesteś taki ... czy udajesz? Takie rzeczy zostaw moderatorom a nie baw się w detektywa spamując przy tym. Wystarczyło go zaraportować, to by modzi zobaczyli czy multi czy nie.

Przepraszam autora tematu i modów, za spam ale nie wytrzymałem.

Wyobraź sobie, że już to zrobiłem - w przeciwieństwie do Ciebie ja myślę, nie spamuję, tylko grzecznie informuje innych użytkowników forum. Widzisz różnicę ?? Mam nadzieję, że tak ...

Autor po prostu chciał nabić sobie + poprzez tworzenie bezsensownego teamtu - wspierał się ( tak myślę ) multi kontem ... takie jest moje zdanie :/

BFH Polska ;)

Opublikowano

Po raz kolejny powtarzam, nie, nie wspierał multikontem, przynajmniej nie tym.

Żeby nie było spamu to ja też "nie spamuję, tylko grzecznie informuje innych użytkowników forum."

^Kliknij, ciutke wyżej ^

Opublikowano

Kur*a mać nie jestem żadnym Pier*lonym multi kontem kur*a ogar down dzieci to nie jest off topic -.-

Łatwo ulegasz nerwom. Nie można było odpowiedzieć normalnie ? Dzieci ...

@TOP

A temat, tak na przyszłość, wybieraj z rozsądkiem, przemyśl kilka razy, a nie tworzysz ... "takie coś".

BFH Polska ;)

Opublikowano

@up Double post, a tak wg. co do poradnika to zrobiłem na prośbe tego kolesia, bo łatwa szansa na plusika

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...