Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Generator stona automatyczny bot

Green 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. zacznijmy od tego http://www.mpcforum.pl/topic/895993-tut-generator-stone/

2. Teraz zaczniemy od tego

gdy mamy generator stone to kupujemy plasteline kładziemy na myszkę właczamy Minecrafta

kopiemy w generatorze na serwerze skyblock lub otherdrops i kopie nam samo zdobywamy przy tym duzo coobla na skyblock a na otherdrops diaxy zelazo złoto szmaragdy.

Koniec

PS: przydaje się gdy idzie sie do toalety kloca puścic

Opublikowano

Czy nie łatwiej ściągnąć nodusa i włączyć AutoMine?

Niektórzy nie umią sciągnać nodusa a w tym ja

a mój sposób jest najlepszy nie trzeba żadnych modów hacków itd nie dostaniecie bana

Opublikowano

Hę? Wystarczy kilka zabezpieczeń na weepcrafcie/nodusie i AutoMine prawie niewykrywalny, a pozatym przy twoim sposobie skończy się kilof, a na nodusie/weepcrafcie można AutoSwitch i na kilofy ci będzie przełączać.A ścigągnięcie nodusa/weepcrafta jest 4 razy prostsze od instalacji modów..... Ale dam lajka za starania ;)

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."~Albert Einstein

Poprawna instalacja Minecraft Forge na pirckim kliencie:

http://www.mpcforum.pl/topic/893062-tut-poprawnia-instalacja-minecraft-forge-na-pirackim-kliencie/#entry6716179

15507676.jpg

Opublikowano

Hę? Wystarczy kilka zabezpieczeń na weepcrafcie/nodusie i AutoMine prawie niewykrywalny, a pozatym przy twoim sposobie skończy się kilof, a na nodusie/weepcrafcie można AutoSwitch i na kilofy ci będzie przełączać.A ścigągnięcie nodusa/weepcrafta jest 4 razy prostsze od instalacji modów..... Ale dam lajka za starania ;)

ja nie dawno próbowałem zrobic AutoSwitch robiłem tak jak w poradnikach ale czarny ekran robił się

a ten poradnik dla ludzi co nie działają im hacki/mody tak jak mi

• 6 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...