Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co on nim sądzicie ?

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

T26E4 co o nim sądzicie czy on nie powinien być HT zamiast MT bo jego prędkosć nie powala .

Opublikowano

Taki sobie czołg. Jak wyjedziesz nim na nieogara to kolesia rozwalasz ale jak już spotkasz kogoś umiejącego grać to po tobie. Czołg głównie do grania przeciwko noobom, przeciwko zwykłym graczom tracimy naszą główną zaletę - pancerz.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja go nie mam, ale widząc go w bitwach, mogę powiedzieć tak: wart swojej ceny, ale i tak słaby. Trafisz na nieogarnięty team, to możesz dużo zdziałać, jeżeli na ogarnięty jesteś chłopcem do bicia. Działo ma małą penetrację, pancerz dobry tylko od przodu, a łatwo go zajechać, dużo WSów na wieży- w sumie góra wieży to jeden wielki WS. Moim zdaniem jest dość przeciętny, nawet jako support.
Jeżeli chcesz PT, a ogarniasz TD, to myślę że lepszym wyborem dla ciebie będzie SU-122-44.

Opublikowano

SP bardzo dobry działo celne, szybkie, dmg może nie oszałamiający ale wystarczający...

Można grac nim jak HT ale jak i medem. Często gram z kolegami w plutku po 3 SP i jeden gra jak HT 2 jak MT i wygrywamy przeciwko 3-4 9 tierowych bo trudno wycelować w weakspota jak cały czas masz na dupie ostrzał 2 innych ^^^

Opublikowano

Mniejszy, zwrotniejszy, ale nie SZYBSZY od T34. O dziwo ścigałem się już z nie jednym SP i T34 ma po prostu lepsze przyśpieszenie. Czołg szybkostrzelny, twardy na kadłubie, na wieży zresztą też, ale boli ten właz, mimo że jest mały. Poza tym pomiędzy kadłubem wieżą zauważyłem, że wchodzi. Cud, tak samo jak w M103 i T110E5.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...