Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieraczek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Otóż sprawa się ma tak, brat tak około pół roku temu założył konto na pobieraczku z niewiadomych przyczyn, nic z stamtąd nie pobierał i dziś przyszedł list.

Na e-maila brat praktycznie nie wchodził przez ten okres, dziś przyszedł list do zapłaty 94,80 gr i informacjami za co itd.

Rodzice szału dostali, uspokajałem ich filmami na yt itd ale oni nie wierzą i chcą zapłacić za to i wielkie darcie w domu...

Jak sprawa się miewa z tym ? bo ja też miałem ten przypadek ale mi tylko na e-mail przychodziło a do domu nie trafiło bo dane podałem fałszywe ^.^

A brat podał prawdziwe -.- i trafiło do domu, rodzice dali się prawie przekonać a tu zaraz mówią że odsetki będą naliczane i ciągle listy będą przychodzić.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

ajj ten cały pobieraczek, ile afer już było z nim związanych.. to zwykli naciągacze.. to ja dostałem od groma tych listów od nich.. Minęło już przeszło 2 lata po tym i nic. Nie masz się co bać, nic nie zapłacisz , możesz spać spokojnie :)

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

Pobieraczek to najgorszy syf w całym internetowym świecie pobierania.

Miej na nich wyjebane.

To są po prostu oszuści i niektórzy dają się w to wrobić.

Powysyłają ci listy itd.

Gówno ci zrobią mówiąc szczerze.

Opublikowano

Daj rodzicom ten temat do przeczytania po kilku wypowiedziach naszych ;) Jeśli to będą czytać to: Drodzy rodzice, nie byłem ofiarą tego ale KAŻDY kto tam podał prawdziwe dane i ogólnie to przyszło kilka listów i na pocztę e-mail ale nic się nie stało. To są zwykli oszuści <_<

Tylko chcą pieniądze wyłudzić, dziwi mnie tylko dlaczego jeszcze policja im tego nie zamknęła...

3t6EGVz.png

Opublikowano

Też dostawałem od nich maile, ta strona tak wgl działa nielegalnie bo miała zostać zamknięta.

Opublikowano

Też dostawałem od nich maile, ta strona tak wgl działa nielegalnie bo miała zostać zamknięta.

Owszem strona jest nie legelna ale dlaczego działa już od kilku dobrych lat i nic z tym policja nie robi.. Czyżby Donald Tusk jest administratorem tej stronki ? Bo to chyba jedyne wytłumaczenie.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

W całym tym ich regulaminie, na samym końcu pisze bardzo mała informacja o tym, że trzeba za to płacić. Specjalnie tak zrobili. U mnie też nie raz przyszło, nie płaciłem ja, ale bodajże wujek zapłacił za to, zwykli oszuści , każdy z ich strony będzie uciekał jak tak będą robić.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

W całym tym ich regulaminie, na samym końcu pisze bardzo mała informacja o tym, że trzeba za to płacić. Specjalnie tak zrobili. U mnie też nie raz przyszło, nie płaciłem ja, ale bodajże wujek zapłacił za to, zwykli oszuści , każdy z ich strony będzie uciekał jak tak będą robić.

i co z tego ze tak pisze, nie ma mojego podpisu wiec gowno moga zadac

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

i co z tego ze tak pisze, nie ma mojego podpisu wiec gowno moga zadac

Przypominam iż gdy akceptujesz regulamin, także akceptujesz miesięczną wpłatę na ich działalność, radzę czytać regulaminy. Mają napisane, że trzeba za to płacić, a Ty jako zwykły użytkownik akceptujesz tą umowę.

Opublikowano

Przypominam iż gdy akceptujesz regulamin, także akceptujesz miesięczną wpłatę na ich działalność, radzę czytać regulaminy. Mają napisane, że trzeba za to płacić, a Ty jako zwykły użytkownik akceptujesz tą umowę.

Bez podpisu ani rusz, ja mogę podać się np. za Ciebie, znam Twoje Imię i Nazwisko, numer domu, miejsce zamieszkania i kod pocztowy, podaje te dane na e-mailu i przy rejestrowaniu i jesteś zobowiązany takim razie do zapłaty a IP da się wyjaśnić że po prostu zakładałeś konto u mnie na kompie.... Więc ? :D

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

jak bedzie pisalo ze masz oddac im majatwk, pokbij sie w czolo. Kredyt tez bierzesz przez rejestracje, nie ma podpisu moga mi fujare oblizac. Mialem z nimi doczynienia tez dostalem e-maila, na szczescie nie jestem debilem i nie podalem danych osobowych

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Bez podpisu ani rusz, ja mogę podać się np. za Ciebie, znam Twoje Imię i Nazwisko, numer domu, miejsce zamieszkania i kod pocztowy, podaje te dane na e-mailu i przy rejestrowaniu i jesteś zobowiązany takim razie do zapłaty a IP da się wyjaśnić że po prostu zakładałeś konto u mnie na kompie.... Więc ? :D

Wtedy raczej byłoby to wyjaśniane w inny sposób w razie komplikacji. Za pewne Osoba dla której przychodził by dany rachunek, a Ona nie korzystała by z tej strony, wyszedł by niezły burdel. W sumie i dobrze, niech ich do pierdla wsadzą :D

jak bedzie pisalo ze masz oddac im majatwk, pokbij sie w czolo. Kredyt tez bierzesz przez rejestracje, nie ma podpisu moga mi fujare oblizac. Mialem z nimi doczynienia tez dostalem e-maila, na szczescie nie jestem debilem i nie podalem danych osobowych

Regulamin jest jak prawo, weźmy sobie np. jakąś grę mmorpg, akceptujesz warunki umowy, że nie będziesz naruszał zasad gry itd.. jeżeli ktoś je naruszy, dostanie za nie odpowiednią kare. Ale ta strona nie działa legalnie, i to prawda, że prawie nikomu nic zrobić nie mogą. Tylko naiwni będą płacić, nie warto na nich kasy wydawać, bo i tak wiadomo, że Cie wykiwają. A Ci co sie boją płacą. Nawet szkoda tam czasu, na zakładanie konta.

Opublikowano

Nie mogą nic zrobić bo sami mają nielegalne pliki i oni by byli posądzeni za to.

Mieli już pełno spraw z tym, ale wiecie jak to jest, oni ciągle się odwołują i sprawa trwa nawet latami.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Nie mogą nic zrobić bo sami mają nielegalne pliki i oni by byli posądzeni za to.

Mieli już pełno spraw z tym, ale wiecie jak to jest, oni ciągle się odwołują i sprawa trwa nawet latami.

Weź ich olej to są zwykli oszuści którzy zarabiają na takich jak Twój brat wręcz zmuszają do płacenia.

Admin Cienia
Opublikowano

Olej, było głośno już o tym pobieraczku, nawet o jego nowej odsłonie ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...