Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.1] FairPG 50 slotów! Survival + frakcje

MineMarcel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg FairPG 8 gb ramu!

informacje2.png

strzalka.gifTYP: Survival + frakcje

strzalka.gifSloty: 50 (mozemy zwiekszyc)

strzalka.gifIP: FairPG.pl

strzalka.gifPotwory: tak

strzalka.gifZwierzęta: tak

strzalka.gifPvP: tak

strzalka.gifPremium: nie

strzalka.gifNether: tak

strzalka.gifBialaLista: nie

Administracja4.png

Frxx Maszejek

pluginy2.png

Prywatne :)

InformacjeDOT2.png

Serwer stoi na maszynie 8gb ramu mozemy pozwolić sobie na 100 slotow :)

Opublikowano

Nie polecam serwerów z tą administracją. FrxX tworzy na okrągło te serwery, jednym z nich był serwer Dwa Zamki, który okazał się totalną klapą bo admini (Frxx i inni) dawali fly i różne udogodnienia zwykłym graczom, można mieć u nich plecy, pewnie za smsa 20zł dadzą tam admina. Jak najdalej od tego shitu

Opublikowano

Nie polecam serwerów z tą administracją. FrxX tworzy na okrągło te serwery, jednym z nich był serwer Dwa Zamki, który okazał się totalną klapą bo admini (Frxx i inni) dawali fly i różne udogodnienia zwykłym graczom, można mieć u nich plecy, pewnie za smsa 20zł dadzą tam admina. Jak najdalej od tego shitu

Kiedy byl robiony ten serwer 2 zamki ? Po 1 Frxx nie mial takiego typu serwera, tylko Yosheo mial taki.. i jezeli nie odróżniasz serwer prywatnego od Publicznego to pozdrawiam :)

Maszejek :*

Opublikowano

Kiedy byl robiony ten serwer 2 zamki ? Po 1 Frxx nie mial takiego typu serwera, tylko Yosheo mial taki.. i jezeli nie odróżniasz serwer prywatnego od Publicznego to pozdrawiam :)

Maszejek :*

Co to za różnica, wiem że Ty i inni byliście tam administracją, i co z tego że na prywatnym, nie zasługujecie na miano dobrej administracji. Żeby już nie spamować powiem krótko, serwery z tą administracją nawet z super-pro-elo autorskimi pluginami długo nie pochodzą.

/dziś na tych 2 zamkach jeszcze grałem...

Opublikowano

Co to za różnica, wiem że Ty i inni byliście tam administracją, i co z tego że na prywatnym, nie zasługujecie na miano dobrej administracji. Żeby już nie spamować powiem krótko, serwery z tą administracją nawet z super-pro-elo autorskimi pluginami długo nie pochodzą.

/dziś na tych 2 zamkach jeszcze grałem...

Szczerze to ja mialem admina na start, i tez jeszcze dzisiaj tam gralem a teraz nie jestem na WL jezeli chcesz pogadac chodz na ts Fairpg.pl... podkreslam Admina mialem tylko na czas ogarniecia teamow, i tak btw to nie ja mialem ksiazki prot 4 tylko Lime

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...