Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niszczyciele USA :)

misiun122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na dzieję że mi pomożecie wybrać który czołg wybrać hellcata czy Jacksona i którym drzewkiem iść dalej w niszczycielach która strona przyjemniejsza weście pod uwagę że tam można w niektórych tierach przeskoczyć z drzewka na drugie

Opublikowano

Hellcat według mnie jest lepszym czołgiem, ze względu na mobilność i poza tym na VIII tierze jest "rozgałęzienie" prowadzące do obu TD X tieru

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Odblokuj sb T28 i kup T30. Nie musisz przecież do razu kupować. Jak skończysz T110E4 to weź się za T110E3

signature.png

Opublikowano

T110E3 jest nie do przebicia. Chyba że z premium ammo.

signature.png

Opublikowano

warto 2 :) ?

Obie linie są warte zrobienia. E4 może nie jest tym czym było ale nadal jest warty zrobienia tej linii.

76561198001815076.png
Opublikowano

Hellcat jest czołgiem bardzo specyficzny i sytuacyjnym. Czyli? W jednej bitwie wyjdziesz 4k DMG w drugiej zrobisz za scouta co najwyżej M36 Slugger jest bardzie wszechstronnym można zagrać jak HT (ostre kątowanie). Mi osobiście bardziej podoba się wersja bez wieżowa. Mam T95 i T30 jest łatwym łupem. Wieża jest wolna i nie nadrabia straty 100mm pancerza.

Opublikowano

Obie linie od T6 są bardzo fajne. Dobrze jest zrobić obie linie, bo Jackson, jak i jego następca T25 AT są niesamowicie przyjemne. Bardzo polecam. :D

89672d1363961700-fiatecuscan_pl-facepalm

Po co tracić kasę i czas, skoro na VIII tierze można już odblokować T28 bez tego M36 i 25AT syfnego. Kto jak woli, lol "na bogato".

signature.png

Opublikowano

@upie

to juz twoja sprawa, czy chcesz zbadac wiecej czolgow po drodze, czy od razu bic do X ;)

A z tego co wiem, i AT i Slugger sa fajne w grze

shoob.png

Opublikowano

Mam na dzieję że mi pomożecie wybrać który czołg wybrać hellcata czy Jacksona i którym drzewkiem iść dalej w niszczycielach która strona przyjemniejsza weście pod uwagę że tam można w niektórych tierach przeskoczyć z drzewka na drugie

Wybierz hellcata jak up pisali ze możesz sobie przeskoczyć.. Idź na E4 ma "wiezyczke"

1377531174-U173186.png

Opublikowano

KamL0, jeżeli dla ciebie T25 AT jest syfny, to weź wyjdź i nie wracaj, bo tylko wstyd robisz. Najlepszy TD na tierze (orócz AC 46), genialne camo, genialne działo, dobry pancerz... Mimo wszystko T25 At i Jackso są zdecydowanie przyjemniejsze od pobratymców z drugiej linii. Ciekawi mnie czy ty wogl. grałeś T25 AT, skoro "taki syfny". -,-

Opublikowano

Wieża obraca się z niesamowitą prędkością 10 zabijających cie scoutów na grę. Wieża przydatna jest tylko do campienia, a i to utrudnia czołg jest o wiele wyższy łatwiejszy cel...

Opublikowano

Wieża obraca się z niesamowitą prędkością 10 zabijających cie scoutów na grę. Wieża przydatna jest tylko do campienia, a i to utrudnia czołg jest o wiele wyższy łatwiejszy cel...

Ale przez to że wyższy czasem łatwiej znaleźć miejsce do kampienia, wystawiasz gdzieś samą wieże która w tych td ma przód całkiem dobrze opancerzony i nabijasz dmg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...