Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dzisiejsi top użytkownicy

Evergreen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie lepiej zastąpić top spamerów, tymi, którzy dostali najwięcej "Lubię to"? Nie będę się rozpisywał, bo wiadomo o co chodzi.

Opublikowano

Ja jestem na nie. Lepiej , jeżeli pokazuje to ile osób się udziela. Ale jeżeli jest to już takie konieczne dla Ciebie to jeżeli mieli by to wprowadzić to obok tego (gdzieś na dole) można podać ile like ktoś uzyskał w ciągu dnia, ale nie usuwając tego. Chodź i tak uważam, że to zbędne .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Ja to bym te wszystkie Hooki w piździet wywalił, ale forum by brzydko wyglądało. Mi tam topka spamerów nie przeszkadza, a co do lajków...po co to komu... bedzie proszenie/błaganie o lajkowanie przez kolegów itd specjalnie by wbić topke;)

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Ale jeżeli nie byłoby topki 'spamerów' to może wtedy niektórzy nie pisaliby postów na potęgę, byleby się w tej topce znaleźć. ;) A lajki lajkami, nikomu nie wadzą. :) Myślę, że to nie najgorszy pomysł.

Admin Cienia
Opublikowano

wiadomo będzie kto w dniu najwięcej pomógł

Bardzo mylne przekonanie, ponieważ liczba "lubię to" nie musi świadczyć że ktoś jest pomocny. Lajki można nabić za pomocą multi kont, kolegów itp.

Według mnie jest to zbędne, kolejny wskaźnik do powiększenia "e-penisa".

1294477714-U1.png

Opublikowano

Ale jeżeli nie byłoby topki 'spamerów' to może wtedy niektórzy nie pisaliby postów na potęgę, byleby się w tej topce znaleźć. ;) A lajki lajkami, nikomu nie wadzą. :) Myślę, że to nie najgorszy pomysł.

Mam takie samo zdanie ;)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja jestem na nie. Lepiej , jeżeli pokazuje to ile osób się udziela. Ale obok tego (gdzieś na dole) można podać ile like ktoś uzyskał w ciągu dnia, ale nie usuwając tego.

Takie samo zdanie ;)

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Tak jak pisał TCQ ilość lajków nie odzwierciedla pomocy. Co prawda ilość napisanych postów także tego nie odwzoruje. Jest to po prostu pewna nagroda dla osób, które utrzymały w danym dniu aktywność na bardzo wysokim poziomie i w jakimś stopniu motywacja do biernego udziału w życie forum. Nie ma potrzeby tego zmieniać.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...