Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wolne doświadczenie i złoto

zafiriusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Niedawno wstąpiłem do nowego klanu i słyszałem od znajomego kiedyś, że w klanie bardzo szybko i łatwo można zarobić dużo wolnego expa i złota i kasy. Czy to prawda? Jeśli tak, to w jaki sposób konkretnie?

Opublikowano

Łatwo zrobić wolnego ekspa i kasy? Nie wiem skąd. Może chodziło o jakieś plutony.

Złoto można dostać poprzez CW, ale żeby zacząć grać CW, trzeba mieć X tier.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Ktoś Cię oszukał. Wolne doświadczenie zdobywa się tak jak zdobywało, klan nie ma do tego nic. Jedynie złoto można zdobyć poprzez utrzymanie prowincji na mapie globalnej, co nie jest wcale takie łatwe a napewno nie będzie po zglobalizowaniu mapy globalnej.

76561198001815076.png
Opublikowano

aha, a żeby bawić się na mapie trzeba mieć... X tier?

ale za utrzymaną prowincję dostaje się dziennie/tygodniowo golda, czy tylko podczas walki o nią?

Opublikowano

Raz na dzień klan dostaje określoną ilość golda. Jest to zależne od prowincji.

signature.png

Opublikowano

Tak. Rozdziela go dowódca. Jeżeli oczywiście chce rozdzielić.

signature.png

Opublikowano

Hej!

Niedawno wstąpiłem do nowego klanu i słyszałem od znajomego kiedyś, że w klanie bardzo szybko i łatwo można zarobić dużo wolnego expa i złota i kasy. Czy to prawda? Jeśli tak, to w jaki sposób konkretnie?

Chodziło mu pewnie o CW jeśli chodzi o złoto (clan wars) jeżeli utrzymanie przez pare dni prowincję co jest mega trudne no ale bez przesady. O exp i kredyty to chodziło pewnie o kampanie. Sory za spam nie czytałem komentarza o zamknięciu...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Złoto za utrzymywanie prowincji jest dodawane co skarbca klanowego w 4 częściach w ciągu dnia. Złotem może dysponować skarbnik, zastępca dowódcy i dowódca. Sorry że spamuję ale musiałem to sprostować^^

Na życzenie autora tematu zamykam.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...