Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Internet

MrPrzemo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam laptopa kiedys grałem w minecrafta i nic zero lagów a teraz grac sie nie da cofa mnie jak nie wiem i to na każdym serwerze . a w dodatku rozmowy na skype są złe przecina mnie nie slysze innych a net mam taki sam 2.4mb/s laptop to samsung r540 a do sieci jest podlonczony komputer

stacjonarny i telefon. Prosze o Pomoc

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

wi-fi mam wszystkie kreski luter jest ok 10m od mnie luter to livebox

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

hmm. sprawdz na kablu jak sie ma sprawa , być może sterowniki sieciowe nawalają (akutalizacja) lub karta wifi

Opublikowano

58006140

Opublikowano

refreszka!

Opublikowano

oco chodzi z tym na kablu? mozesz jaśniej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...