Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z half-life przestał działać

majsterzpolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dostałem od znajomego nowego counter-strike anthology. Wszytsko idzie znakomicie, instaluje steama, zakładam konto, steam sie aktualizuje. Wchodze do steama, wybieram gre "Counter-Strike 1.6", gra się włącza, po chwili czarny ekran i wywala mi błąd "Program Half-life przestał działać" i następnie "zakmni program". Posiadam system windows 7. Próbowałem wiele sposobów robiłem reinstal, zmieniałem tryb zgodności, różnego rodzaju akulizacje, ale nic z tego. Może ktoś ma jeszcze jakieś pomysły? Z góry dzięki.

Opublikowano

Uruchamiaj cs'a jako administrator.

Wpisz w parametrach startowych (biblioteka - gry - ppm na cs - właściwości) -nofbo -nomsaa

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Gdzie mam wpisać te komendy? Wchodze w Steama/games/view games libray/counter-strike ppm- properties i nie widze żadnego pola do tego aby wpisać te dane, mam do wyboru pola takie jak: general, upades, local files, language, beats w dobrą strone poszedłem? . A co do uruchomienia jako administrator , to biore ppm "uruchom jako administrator", chodzi o główną ikonke steama?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...