Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tak witają się papieże

-Shogun-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Walić papieży. Szczerze mówiąc, do niczego nie są mi Oni potrzebni , to są dla mnie przywódcy całych tych 'księży' bo więcej kasy za to wyciągają, dlatego tak się jarają tymi wyborami :D

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Walić papieży. Szczerze mówiąc, do niczego nie są mi Oni potrzebni , to są dla mnie przywódcy całych tych 'księży' bo więcej kasy za to wyciągają, dlatego tak się jarają tymi wyborami :D

Urodziny:Czerwiec 23, 1997

wszystko jasne

Opublikowano

Urodziny:Czerwiec 23, 1997

wszystko jasne

Taka prawda :D . Nie muszę mieć po 20-30 lat, aby o tym wiedzieć, jednak przeżyłem już na tym świecie 15-16 lat i jakieś pojęcie mam. Wiem co się dzieje na świecie ;) .

Opublikowano

kiedyś gdy było dwóch papieży przez przypadek to owszem mogli się witać papieże, ale to jest tak jak by witali się prezydenci jednego kraju, nie da się, jest prezydent i emerytowany prezydent lub osoba która z prezydentury zrezygnowała;)

Opublikowano

kiedyś gdy było dwóch papieży przez przypadek to owszem mogli się witać papieże, ale to jest tak jak by witali się prezydenci jednego kraju, nie da się, jest prezydent i emerytowany prezydent lub osoba która z prezydentury zrezygnowała;)

dokładnie ;)

2lp4zo.jpg

Opublikowano

papież nie dostaje pieniędzy za bycie papieżem

Opublikowano

Franciszek I jest papieżem, a Razinger byłym, więc nie wita się 2 papieży, tylko obecny z poprzednim.

Opublikowano

Papiez to najwazniejsze osoba na swiecie, ktos musi rzadzis 3mld ludzi

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

papież nie dostaje pieniędzy za bycie papieżem

Wiadomo, że nie dostaje, ale dzięki niemu szerzy się ten cały ród księży, a dzięki temu każdy z nich więcej zarabia. Wiesz ile zarabiają oni po parę tyś. miesięcznie. Nie których na chleb nie stać, a Oni by się nie podzielili.

Papiez to najwazniejsze osoba na swiecie, ktos musi rzadzis 3mld ludzi

To zależy dla kogo, dla mnie nie jest to żadna ważna osoba. Tylko zwykły człowiek . Jedynie Jan Paweł || wniósł coś. Ale tu też dobrze się składa "rządzić" bo tak naprawdę manipulują nami bo mogą robić co chcą, nic im nie zrobią ;) .

Opublikowano

Franciszek I jest papieżem, a Razinger byłym, więc nie wita się 2 papieży, tylko obecny z poprzednim.

Ale tytułu nie utracił, więc teorytycznie wita się dwóch papieży.

Opublikowano

Wiadomo, że nie dostaje, ale dzięki niemu szerzy się ten cały ród księży, a dzięki temu każdy z nich więcej zarabia. Wiesz ile zarabiają oni po parę tyś. miesięcznie. Nie których na chleb nie stać, a Oni by się nie podzielili.

To zależy dla kogo, dla mnie nie jest to żadna ważna osoba. Tylko zwykły człowiek . Jedynie Jan Paweł || wniósł coś. Ale tu też dobrze się składa "rządzić" bo tak naprawdę manipulują nami bo mogą robić co chcą, nic im nie zrobią ;) .

teraz moze sie cos zmienic, bo jezuici s prowadza ubogie zycie

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...