Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Watch Dogs vs GTA 5 co lepsze

patrykgraca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jest to temat specjalnie na te 2 gry Watch Dogs vs GTA 5.Watch Dogs to nowa gra od ubisoft i jak myślicie będzie lepsza od gta 5 czy gorsza link do Watch Dogs I GTA5 porównajcie sobie Watch Dogs:

GTA 5:

Moim zdaniem obie gry sie zapowiadają świetnie w gta 5 sa psy i sporo ciekawych rzeczy z san andreas A w Watch Dogs można włamywac się do banków na komie można spowalniać czas sami sprawdzcie grafika porównuje gta 5 jak myślicie ;)

Opublikowano

Poczekaj na oficjalne wymagania.

I wybierz oczywiscie tą która chcesz, ale ja bym ci radził tą co będzie ci *płynniej* chodzić. Wiesz o co mi chodzi?

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Poczekaj na oficjalne wymagania.

I wybierz oczywiscie tą która chcesz, ale ja bym ci radził tą co będzie ci *płynniej* chodzić. Wiesz o co mi chodzi?

Śmieszne. Wybierać np ''gorszą'' grę ,która się w ogóle nie podoba bo '' Będzie mi szybciej chodzić o jakieś 2 FPSy. Postarałeś się. Jak dla mnie GTA V będzie o niebo lepsza :P

Opublikowano

@Up

powiedziałem mu żeby wybrał lepszą dla siebie.

Dla mnie też *chyba* gta V będzie lepsze.

Sądzę tak po filmikach które oglądałem. ;)

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Zobaczymy niestety w gta 5 nie da sie chodzić i wspinac po domach jak w tym watch dogs :) sami widzieliście w tym demo watch dogs jak mozna po domach łazić jak w assasynie możliwe że kupię obie gry :D

Opublikowano

Jakoś sobie nie wyobrażam GTA ( Całą serie). Beż możliwości wejścia na dach. Na pewno to w V będzie nie można oceniać gry po samym trailerze. Chodź fajnie by było gdyby dali Gameplay trailer ;D

Opublikowano

ale przyznać trzeba że fajnie byłoby tak wspinać się wszędzie jak w tym watch dogs ponieważ tą gre watch dogs tworzy firma ubidoft i oni wzięli tą wspinaczke od assasin's creed a gdyby coś takiego do gta 5 dodali wtedy było by cudo z tej gry :O.

Opublikowano

Jako iż jestem fanem serii GTA, wszystkich części bo gram od dawna w tą grę, zdecyduję iż lepsza będzie GTA V. (Dla mnie) Po prostu dlatego, że lubię te swobodę itd.

Co do watch dogs nie mam nic przeciwko zagraniu w te grę. Jednakże napewno ściągne najpierw aby przetestwować.

Pomogłem? Postaw: "✔ Lubie To"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...