Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dlaczego, gdy postacie się ładują wyłącza się lol ?!

DamianPrus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż od dziś mam taki problem, że gdy włączam lola wszystko jest normalnie klikam play loguję się. Wybieram rodzaj gry, mapę. Wszyscy normalnie się ładują, lecz gdy doładuję się do 30-32% lol poprostu mi się wyłącza.

Opublikowano

Jak to wybierasz rodzaj gry i mape, jak Ci sie gra patchuje? Jeżeli Ci sie zatrzymuje gra przy patchowaniu . W prawym góenym rogu, masz takie żebadki, naciskasz to zaznaczasz ta opcje i naciskasz Napraw. Jeżeli to nie pomoze, to napisz do supportu, bo nie mam pojecia co Ci sie dzieje.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Jak to wybierasz rodzaj gry i mape, jak Ci sie gra patchuje? Jeżeli Ci sie zatrzymuje gra przy patchowaniu . W prawym góenym rogu, masz takie żebadki, naciskasz to zaznaczasz ta opcje i naciskasz Napraw. Jeżeli to nie pomoze, to napisz do supportu, bo nie mam pojecia co Ci sie dzieje.

Emm.. A da się bez tego repair ? Bo mój internet jest dosłownie jak ślimak.

Opublikowano

Bug Splaty czasami tak sie robi zazwyczaj wina jest internet ,zbugowany client lub problemy na serwerach riotu czasami tez tak mam ze wylaczy mi ola przy ladowaniu raz ale reconnect i lecisz dalej nic na to nie poradzisz

Opublikowano

@Up - Hmm , nie wiem może to jest tymczasowy bug , najlepiej spróbuj napisać teraz do supportu z tą sprawą . Ps. Kiedyś też takie cos miałem i to przeczekałem (1 dzień) .

Opublikowano

@Up - Hmm , nie wiem może to jest tymczasowy bug , najlepiej spróbuj napisać teraz do supportu z tą sprawą . Ps. Kiedyś też takie cos miałem i to przeczekałem (1 dzień) .

Ok. Tak zrobię ;)

Proszę o dalsze podpowiedzi i rady ;)

Opublikowano

Przeczekałem 1 dzień i to samo :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...