Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zrobić dobrą klase.

smd20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobić dobrą klase taką sniperową xD zeby miała jeszcze 2'ga dobrą broń itp perki bo sam niewiem :p

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Płuca jak miechy, do spotów claymory bądź C4 jak jesteś bardziej pr0 i co jeszcze, możesz używać przesady z jakąś lekką bronią. Masz wiele możliwości, zależy od mapki i od twojego stylu gry.

Nasza stronka o Cod4 i Team'ie:

www.livetokill.pl

b_560_95_1.png

Opublikowano

heh to tak mam 55lvl ^^ jestę propsem xD bo juz w to długo gram i sam nwm lubie grać jako sniper

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

A jak bardziej grasz tym snajperem?

Jak kampisz to polecam Ci snajperkę m40a3 lub r700 ( logiczne xD ), stuna, 2x claymore, zakłucanie UAV i martwa cisza.

Jak wolisz raczej ciąć ich z odległości na tak jakby rush`u to Barreta, stun, bandolier, i co tam chcesz :P

A jak taki całkowity rush i umiesz quick i no scope`y to m40a3 z ACOG`iem, stun, bandolier, to szybsze przeładowanie, lepsze celowanie z biodra ( sorry ale ja mam wersję po angielsku więc nie znam wszystkich nazw po pl )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...