Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] snajperka -zwedzony glebolamacz-

DJhejter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pamiętam, czy dla Royal jest odpowiednik tej broni za VP ... Jeśli nie, to możesz kupić. Będziesz miał wtedy wolną Snajperkę + szybką Snajperkę ;) Dobry zestaw, według mnie.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Fast Rifle fajna zabawka :P Du*y nie urywa, ale na krótszy zasięg się przydaje.

Dobrym zestawem jest właśnie super/Pisquek(którego masz) + super/Hary's Hand Cannon.

A co do samej broni to jest to samo co Super Roderick Rifle, której nie można kupić za VP.

A jak się zastanawiasz czy warto kupić, czy nie to weź Rusznice Roderyka(?) na 1 dzień za 150 VP i się pobaw:DD Spodoba Ci się-śmiało bierz! Ktoś Ci może powiedzieć, żebyś nie brał, bo mu nie spasowała, a tak sam sprawdzisz i ocenisz(:

*150VP to jest 1 dzienna misja na dwóch postaciach, ew. 2 dni na 1 herosie(:

^Kliknij, ciutke wyżej ^

Opublikowano

@UP

Znowu - autor tematu chce kupić Zwędzonego Glebołamacza na ZAWSZE za VP. Nie chce kupować odpowiednika Royal - na 1 dzień, a potem na zawsze za te ~900 Funds ;) Ma do dyspozycji 10k VP, to niech kupuje. Ja na jego miejscu bym tak zrobił :) Może sprawdzić, czy będzie pasowało mu takie zestawienie xD Ale skoro się zdecydował, to chyba wie, 26 robi.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...