Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]LEAGUEHELL - Prawda czy mit?

PeVe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jako iż ostatnio wybijałem się z bronze 1 chciałbym umieścić parę ss z mojego konta + lolking

http://www.lolking.net/summoner/eune/23392335

Gold:

http://images.tinypic.pl/i/00354/d9b9rxyaij6x.png

Btw. kilka wskazówek, jeśli wpadasz w tzw. lose-streak zrób sobie przerwę, bo im bardziej zdenerwowany jesteś tym gorzej grasz. Nie flamuj też innych, jeśli coś źle robią spróbuj im doradzić a ew. zreportować w przypadku trollingu bądź czegoś innego. Temat powstał w celach dyskusyjnych ^^ Chciałem po prostu wrzucić dowód, że z wszystkiego da się wyjść :D

.

Opublikowano

To było oczywiste, że z wszystkiego da się wyjść. Nie ma rzeczy niemożliwych. Aczkolwiek, Ci którzy tutaj "płaczą", że mają same noob teamy i na samych "polaczków" trafiają, na pewno obrażają innych i płaczą, że ktoś sfeedował.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Nie ma i nie będzie.

To tzw. "elohell" to zwykły wymysł ludzi, którzy nie umią grać.

Przez tydzień przeskoczyłem 2 dywizje i mam już 89 LP, więc wątpię, że jestem w tym "elohell".

Opublikowano

Nie ma elohell, jedynie lepszy dzień/gorszy dzień i skill.

Ja miałem lose spree 15 pod rząd i co z tego że poleciałem 2 dywizje jeżeli w ciągu następnych 2 dni wbiłem sobie znów starą dywizję.

League of Legends

Opublikowano

Zapraszam na mój profil :) OwadPL , EAST

Na stronie lolkinga wyraźnie pisze, że mają problemy z uaktualnieniem danych graczy.

.

Opublikowano

nie wiem jak to z tym jest ale w ubiegłym sezonie na 500 rankedów wszedłem na srebro w s3 start srebro3 przechodząc na west dali mnie na brąz 3. rozegrałem ponad 200rankedów. i nie moge z ligi wyjść:) nie zlicze ile razy miałem gorącą serie albo bo3. jak wygrywam to jest ogarniety team czyli surr w 20. a w 10 juz 15/0 jak przegrywam to jest odwrotnie. ledwo skoncze jungle a już każda linia w pizde:) (gram głównie jungle) pulle są żałosne. pisze first wolves and need hard pull no smite. to dostaje taki help ze koncze wilki majac 350hp hecarimem. a blue musze smitować bo mnie zabije. na normalach już jest lepiej aczkolwiek wiele brakuju do pullow widocznych na choćby streamach xj9 gdzie on robi wilki, blue i traci 100hp a pota nie uzywal nawet. jungle konczy z 3/4 i ma 80%hp. ja koncze nie majac zadnego a zycia 300max. samo to jebie gre w wielkim stopniu. i opoznia straszliwie bo early gank staje sie nie mozliwy. zreszta mniejsza o to bo nie chce płakać:) poprostu tutaj nie umiem sie wybić.

Opublikowano

nie wiem jak to z tym jest ale w ubiegłym sezonie na 500 rankedów wszedłem na srebro w s3 start srebro3 przechodząc na west dali mnie na brąz 3. rozegrałem ponad 200rankedów. i nie moge z ligi wyjść :) nie zlicze ile razy miałem gorącą serie albo bo3. jak wygrywam to jest ogarniety team czyli surr w 20. a w 10 juz 15/0 jak przegrywam to jest odwrotnie. ledwo skoncze jungle a już każda linia w pizde:) (gram głównie jungle) pulle są żałosne. pisze first wolves and need hard pull no smite. to dostaje taki help ze koncze wilki majac 350hp hecarimem. a blue musze smitować bo mnie zabije. na normalach już jest lepiej aczkolwiek wiele brakuju do pullow widocznych na choćby streamach xj9 gdzie on robi wilki, blue i traci 100hp a pota nie uzywal nawet. jungle konczy z 3/4 i ma 80%hp. ja koncze nie majac zadnego a zycia 300max. samo to jebie gre w wielkim stopniu. i opoznia straszliwie bo early gank staje sie nie mozliwy. zreszta mniejsza o to bo nie chce płakać :) poprostu tutaj nie umiem sie wybić.

nie wiem jak to z tym jest ale w ubiegłym sezonie na 500 rankedów wszedłem na srebro w s3 start srebro3 przechodząc na west dali mnie na brąz 3. rozegrałem ponad 200rankedów. i nie moge z ligi wyjść :) nie zlicze ile razy miałem gorącą serie albo bo3. jak wygrywam to jest ogarniety team czyli surr w 20. a w 10 juz 15/0 jak przegrywam to jest odwrotnie. ledwo skoncze jungle a już każda linia w pizde:) (gram głównie jungle) pulle są żałosne. pisze first wolves and need hard pull no smite. to dostaje taki help ze koncze wilki majac 350hp hecarimem. a blue musze smitować bo mnie zabije. na normalach już jest lepiej aczkolwiek wiele brakuju do pullow widocznych na choćby streamach xj9 gdzie on robi wilki, blue i traci 100hp a pota nie uzywal nawet. jungle konczy z 3/4 i ma 80%hp. ja koncze nie majac zadnego a zycia 300max. samo to jebie gre w wielkim stopniu. i opoznia straszliwie bo early gank staje sie nie mozliwy. zreszta mniejsza o to bo nie chce płakać :) poprostu tutaj nie umiem sie wybić.

Opublikowano

Poproś o smiteless i pomoc na wilkach, zrób fast reda i zgankuj mida/topa.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Wyjscie z 1000 elo, to żaden problem.

Widzisz, wiele osób uważa, że TO JEST problem, bo jest mnóstwo kretynów, a to to, a to tamto. Wystarczy wziąć postać jak Diana, Darius, nażreć się i po prostu samemu to wygrać. Problemem jest to, że Ci wszyscy uważają "- Zasługuję na przynajmniej złoto II !" Gdy siedzą Brązie w ostatniej dywizji. To takie pierdolenie.

Elo hell nie istniało tak samo jak LeagueHell nie istnieje.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Czasami są takie gry, że bot/top/mid tak Ci sfeeduje enemy, że nie wygrasz. Nie ma elohell, ale są gry, które po prostu przegrywasz przez team, bądźmy szczerzy.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Oczywiście w grze @up zależało też wszystko od tego czy Fizz brał wszystkie kille, czy wykorzystywał swój feed (mam na myśli focus) i do jakiego momentu rozgrywka doszła. Bo jeżeli do lategame to fizzem nie da rady wg. mnie ;)

.

Opublikowano

a ja mam tezę że cały ten ich balans w grze niszczą runy , to jest chore jak tank zrobi 30 obrony i kupi "ubranie" na start , grałem sporo gier gdzie miałem takiego samego wroga na lini i raz jeden ściąga mi 1/3 hp na skill a raz nawet mnie nie draśnie ... (mówię tu o dmg na 1lv ) i to jest kurwa ich balans... Sorry ale w tutaj nie liczy się skill tylko dobór run , jak je nasz to lecisz każdy rank , a ile twój team też w miarę jest ogarnięty.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Oczywiście w grze @up zależało też wszystko od tego czy Fizz brał wszystkie kille, czy wykorzystywał swój feed (mam na myśli focus) i do jakiego momentu rozgrywka doszła. Bo jeżeli do lategame to fizzem nie da rady wg. mnie ;)

Dokładnie postać z małą ilością hp, armor itp na samym dmg nie wygra bo 1 dobry focus i go zdejmuja w 2 sec;d

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

a ja mam tezę że cały ten ich balans w grze niszczą runy , to jest chore jak tank zrobi 30 obrony i kupi "ubranie" na start , grałem sporo gier gdzie miałem takiego samego wroga na lini i raz jeden ściąga mi 1/3 hp na skill a raz nawet mnie nie draśnie ... (mówię tu o dmg na 1lv ) i to jest kurwa ich balans... Sorry ale w tutaj nie liczy się skill tylko dobór run , jak je nasz to lecisz każdy rank , a ile twój team też w miarę jest ogarnięty.

Jedni mają ofensywne runy, inni defensywne, w czym problem?

652601399840421198520.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...