Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Zed, Jarvan IV czy Shyvana

Dommees

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak na przyszłość takie tematy to do kategorii ,, wybieranie championów '' , jeżeli chodzi o junglera to Jarvan IV . W ostanim czasie bardzo dobrze się sprawuje w rozgrywkach , poprzez swoje ulti które niszczy w team fightach i gankach .

Opublikowano

To drugi post gościa :-) bez spin takie coś może sie zdarzyć.Ja polece Ci hecarima mocne ganki,podrzut,mocny sustain itp. A z tamtych to Zed.

Opublikowano

Ja jungle polecam Jarvana IV:

+szybko robi obozy

+efektywne ganki

+cc

+wytrzymały

+mobilny

+świetne ulti

+mocny przez wszystkie fazy gry

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Zależy czy lubisz grać postaciami takimi jak maokai , on przez 6 lvl gra bardziej defe , od 6 lvl jest strasznie przydatny teamowi...

Powiedz mi o co chodzi z tą defensywną grą przed 6? Nie gankujesz? Wybacz ale maokai ma cudowne ganki przed 6. Dmg ma ze swoich sadzonek. Ult miesza w tf.

Od siebie polecam skarnera. Przyjemna jungla dzieki passywce oraz skillowi q. Ganki przed 6 ma fajne dzieki przyśpieszeniu z w oraz spowolnieniu z q. Po 6 jest cudownie. W tf łapiesz na ogon adc/apc i biegniesz do swojej drużyny.

Opublikowano

Chodzi mi o to że nie ma fascynującego dmg jeżeli chodzi na postać początkową , może inni się ze mną nie zgodzą ale mi się tak wydaje . Zwresztą z ultem strasznie wymiata ...

Opublikowano

Zed :

+pasywka pro , bo przydaje sie na dobitke

+free flash

+mocny ult

+dobry offtank

+nadaje sie na mid i na topa

+dobre ganki

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Z tej trójki to brałbym Jarvana ze względu na to że jest bardzo tankowaty, dobry w junngle, i ma niezłe CC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...