Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] SMS SHOP BY DRAMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taką sytuacje zainstalowałem cały sms shop by Dramo 1.2 wszystko ładnie sie skonfigurowało ale gdy dodałem usługe, kod wysłałem nawet dla siebie sms , potem kliknąłem zrealizuj usługe (50 pkt - vip) 3 komendy na serwerze miały być wykonywane : azrank GRACZ vip 30d , broadcast blablabla, reser add GRACZ . RCON został dobrze ustawione. W ip serwera w pliku configu od RCONa dopisałem do ip port, bo bez portu wyskakiwał błąd 111 open socket, więc jak ustawiłem z IP to ładnie działa, no ale nie wykonuje komend na serwerze .Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tam gdzie wpisałeś komendy, które mają być wykonywane na serwerze, wpisałeś komendy z /(słownie: UKOŚNIK SLESH CZY INNE GÓWNO) czy bez ukośnika?

Jak z ukośnikiem to pisze się bez.

svh03y.jpg

Opublikowano

Tam gdzie wpisałeś komendy, które mają być wykonywane na serwerze, wpisałeś komendy z /(słownie: UKOŚNIK SLESH CZY INNE GÓWNO) czy bez ukośnika?Jak z ukośnikiem to pisze się bez.

Na początku wpisywałem bez, potem i z nie działają obydwie .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Być może nie włączyłeś wgl rcona -.-

Ludzie, proszę czytajcie nie nabijajcie sobie postów. Rcon jest włączony, port i hasło ładnie ustawione tak jak bylo podane :>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...