Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] x22 cheat

Liptonex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie portalu x22. Wykup radar vip acces kosztuje 15 euro, i ten 'pakiet' daje mi dostęp do wszystkich radarów jakie są dostępne na tym portalu(inne gry)?

Ktoś korzystał, jeśli tak to jak jest z detekcją? Były kiedyś jakieś masowe bany? Jak ta usługa wypada się na tle netcoders/codehook ?

I ostatnie pytanie, bo chce zakupić paysafecard, na polskie wychodzi to 60 zł, da się połączyć karty payasafecard aby uzyskać sumę 60zł?

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak vip radar acces.

Możesz mieć xradar bodajże na miesiąc 10 € na 2 to 15€.

to tylko na jedną grę.

Do netCoders nie ma co porównywać nC jest najlepsze.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

No tylko nC o wiele więcej się ceni ;p, 1 miesiąc=80 zł, a x22 3 miesiące=60 zł, najbardziej zależy mi jak jest detekcją, czy x22 nie ma żadnych 'wpadek'. ;p

Opublikowano

To Ty chyba nie słyszałeś o wpadce w lutym. Wszystkie hacki w MW3 zostały wykryte nagle wszystkie ruski co robiliśmy wojnę aimbotów oni na x22 ja na netCoders pewnego słonecznego wtorku upsss.. zarejestrowana blokada.. WSZYSCY! Tylko ja jeden sam na nC zostałem i doskwierała mi nuda :P

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...