Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak kupić founds za sms

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie chcę wam dzisiaj pokazać jak kupić walutę w grze BFH za sms.

Wchodzimy na główną stronę BFH

bfhx.png

Następnie najeżdżamy na zakładkę "sklep i founds" i klikamy "zdobądź founds"

bfh2f.png

Klikamy wybieramy z metod płatności "boku sms"

bfh3.png

A następnie ile chcemy founds zakupić

bfh4.png

Klikamy ponownie "boku sms" i klikamy "dalej"

Potwierdzamy ofertę [ile founds]

Klikamy "Akceptuję regulamin" można go wcześniej przeczytać :)

Wprowadzamy swój nr telefonu (bez obaw to nie jest coś co pożre nam całą kase :) i postępujemy zgodnie z dalszymi instrukcjami :)

Tyle z mojej strony :) pomogłem? Daj +

Opublikowano

Pomysł banalny, ale pomocny. Sam myślałem nad zrobieniem takiego tut'a - wyprzedziłeś mnie. Daje like - fajnie zrobione, ze zdjęciami, dokładnie prezentującymi co i jak.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Jak dla mnie powiem że tutek zbędny. Każdy głupi chyba wie jak wysłać sms i wpisać swój numer a w razie problemów wybrać operatora.

Opublikowano

@UP

Pomyśl o innych, a nie tylko o sobie. Przeczytaj moją wypowiedź, nie chce mi się pisać 2 raz tego samego ...

@Top

Wielu użytkowników, mimo tak "prostego", jak o tym Will. sądzi, i banalnego wypełnienia "formularza" w celu uzyskania Funds za sms ma naprawdę sporo problemów. Przez pewien czas na forum było założonych kilka tematów właśnie z tym problemem. Teraz, po utworzeniu tego tut'a, mam nadzieję, że osoby zajrzą do tego tematu, aby uzyskać odpowiedź/rozwiązanie problemu z doładowaniem waluty w BFH/bfp4f.

P.S. Pamiętaj, myśl również o innych użytkownikach tego forum ;)

BFH Polska ;)

Opublikowano

@Up Chyba największym problemem ludzi z wysłaniem sms są przerwy techniczne lub qwwqe.jpg. Same wysłanie nie jest jakoś bardzo trudne wiadomo że każdy umie to zrobić. Najczęściej widziałem tematy o problemach technicznych i każdy jak zakładał temat był w fazie wpisywania numeru.

Niech tutek będzie może się przydać ale i tak utonie on w innych tematach tworzonych w przyszłości :))

Opublikowano

@UP

Niektórzy nie wiedzą nawet, gdzie doładować Funds. Tutaj jest wszystko opisane - zaprezentowane na zdjęciach. Jeszcze inni mają np. zamiast Polski ustawiony inny kraj - Kanada, USA, Wielka Brytania ... I tutaj pojawia się nowy pomysł na urozmaicenie tego tematu. Kacki - dodaj jeszcze może "instrukcję" ustawiania/zmiany kraju na Polski (wiem, banalne, ale nie każdy o tym wie - przyda się na pewno). Potem użytkownicy nie wiedzą, co robić, gdy pokazuje im się zamiast okna do wprowadzenia numeru tele. miejsce na podanie adresu ulicy/domu x) Zadecyduj - chcesz, to unieść to, nie, to nie :)

BFH Polska ;)

Opublikowano

Co to za poradniki dla (przepraszam, że tak napiszę) ułomnych? No wybaczcie mi ale kto tego nie potrafi?

Poradnik: jak spolszczyć BfH, jak wybrać mapę, jak kupić fundsy i co jeszcze? Może napisz jak włączyć BfH. Ja Ciebie przepraszam ale te poradnik są na prawdę zbędne. I nie piszę tego bo ja jestem jakiś mądry i w ogóle ale piszę to bo tak jest.

P.S.

Nie chcę żadnej kłótni.

1373821288-U865823.png

Zrób dla mnie sygnaturę i zdobądź 20 Lubię To!

[sygnatura] Ravin.

Opublikowano

@UP

Nie chcesz żadnej kłótni, pewnie i tak będzie ;)

@Googlus

Witaj ponownie z zaświatów. Bronie go, ponieważ ten poradnik jest chyba - jakby to określić - jedyny/normalny ze wszystkich, które stworzył. To prawda, jak spolszczyć BFH, jak wybrać mapę to każdy ułomny wie, bo to jest oczywiste. Ale ten "tut" może się przydać ... Można coś dodać jeszcze, napisać np. coś więcej o Funds, co to jest, do czego można wykorzystać + mój pomysł (trochę wyżej). Przyda się nowym graczom, a na pewno nie zaszkodzi. Takie jest moje zdanie :) Co o tym sądzicie ?

@Kacki

Ok, dodam, pogadamy ... Chociaż bliżej nie wiem, po co :p

BFH Polska ;)

Opublikowano

Kazdy ułom wie chyba jak kupic funds za sms. Jesli nie to znaczy ze nie dorosł do gry +12.

KAcki serio chyba ciebie pogrzało dając takie gowniane "pomoce". Jak kupic f za sms, jak wybrac mape... Zrob poradnik jak dojsc do serwera, bo pewnie wiele osob sie rowniez z tym trudzi

Opublikowano

A jak pierwszy raz uruchomiłeś gre to wiedziełeś jak kupić -______________________________________________________________________-

Opublikowano

Jeżeli każdy wszystko umie to wyp*ierdo*lcie wszystkie poradniki w piz*du,wywalcie all poradniki z forum.

On sie napracował, a dostaje hejt. Nie mówcie że każdy to umie , mówcie za siebie albo wogóle nic nie mówcie

Ode mnie masz like, report dla nich.

Opublikowano

Bardzo dziękuje, robię to dla nowicjuszy, bo co mam zrobić poradnik "Jak wgrać hack do bfh" żeby podostawali bany na konta i też hejtowali -_____-

Opublikowano

Jeżeli każdy wszystko umie to wyp*ierdo*lcie wszystkie poradniki w piz*du,wywalcie all poradniki z forum.

On sie napracował, a dostaje hejt. Nie mówcie że każdy to umie , mówcie za siebie albo wogóle nic nie mówcie

Żartujesz ty mówisz że się napracował? Napisanie kilku zdań i wklejeniu zdjęć? A tak wgl. "report" to za co :))) Za to że piszemy prawdę :))

Bardzo dziękuje, robię to dla nowicjuszy, bo co mam zrobić poradnik "Jak wgrać hack do bfh" żeby podostawali bany na konta i też hejtowali -_____-

Pytanie jak pierwszy raz zobaczyłeś bfh szukałeś po całym internecie poradnik "JAK WYSŁAĆ SMS NA GRĘ"?

Opublikowano

Zacząłem to skończę.

Taki poradnik jest już na forum i nikt z niego nie korzysta.

Zamiast płakać popatrz na to obiektywnie.

http://www.mpcforum.pl/topic/238212-tutjak-kupowac-bf-za-sms/

Skoro jest już taki temat, dodajmy że identyczny to po co 2 ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dostałem informację, że niezwykle zaawansowane poradniki się tu pojawiają i nie mogłem się powstrzymać by nie napisać.

@BFHPolska

Nikomu od 2010 poradnik o identycznej treści się nie przydał. Zabawne, jak próbujesz go bronić ahh.

http://www.mpcforum.pl/topic/238212-tutjak-kupowac-bf-za-sms/

Pozdrawiam z zaświatów.

Dokładnie. Heh... przecież to szkoła wyższa :p

2636492449.png

Pomogłem? To dobrze :D

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...