Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Counter Strike - problem po aktualizacji

rocks12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem po aktualizacji steama, jak próbowałem włączyć Counter Strike 1.6 pojawiło się coś takiego "Nie udało się uruchomić gry ze współdzieloną zawartością. Uaktualnij następujące gry: Half Life" więc postanowiłem odinstalować steama, i wszystkie jego pliki z Program Files. Zainstalowałem ponownie i niby wszystko ok, steam działa, cs zainstalowałem i się włącza.. pomyślałem, że jest super i nagle zaskoczenie..

Poniższy screen wyjaśnia wszystko:

http://img826.imageshack.us/img826/81/csblad.png

Jak widać, w grze jest sporo białego, opcje gry też są dziwne nie ma w ogóle możliwości ustawienia grafiki D3D itp, w czym problem ? Byłbym bardzo wdzięczny.. Non steam nie wchodzi w gre. Także z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Patryk

Opublikowano

Nie pomogło, bo jak próbuje wejść na inny serwer z mapą np. de_dust2 to pisze to samo, a co z tym pierwszym problemem ? :/

Opublikowano

Usuń wszystkie mapy z folderu maps.

Co do pierwszego problemu, to spróbuj wejść w bibliotekę - gry - ppm na cs i daj "sprawdź spójność plików" i niech sobie leci.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

No i niech się pobierają, a jeśli nic się nie dzieje, to usuń folder half-life (steamapps/common) i zainstaluj cs'a jeszcze raz (wiem, że już to robiłeś, ale może coś było nie tak)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Witam.

Mam problem po aktualizacji steama, jak próbowałem włączyć Counter Strike 1.6 pojawiło się coś takiego "Nie udało się uruchomić gry ze współdzieloną zawartością. Uaktualnij następujące gry: Half Life" więc postanowiłem odinstalować steama, i wszystkie jego pliki z Program Files. Zainstalowałem ponownie i niby wszystko ok, steam działa, cs zainstalowałem i się włącza.. pomyślałem, że jest super i nagle zaskoczenie..

Poniższy screen wyjaśnia wszystko:

http://img826.imageshack.us/img826/81/csblad.png

Jak widać, w grze jest sporo białego, opcje gry też są dziwne nie ma w ogóle możliwości ustawienia grafiki D3D itp, w czym problem ? Byłbym bardzo wdzięczny.. Non steam nie wchodzi w gre. Także z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Patryk

Grafika D3D po aktualizacji została usunięta.

Niestety dalej to samo :/

Właśnie zauważyłem, że jak wejdę na bylejaki serwer wyskakuje mi taki błąd..

http://img827.imageshack.us/img827/5775/csblad2.png

Byle jaki czy zagraniczne syfy? Bo mi też tak wyskakuje po aktualizacji ale tylko na jakiś ścierwach zagranicznych na PL mogę bez problemowo grać.

Spróbuj wbijać na PL serwery.

No i niech się pobierają, a jeśli nic się nie dzieje, to usuń folder half-life (steamapps/common) i zainstaluj cs'a jeszcze raz (wiem, że już to robiłeś, ale może coś było nie tak)

Raczej nie pomoże mu to bo steam cloud jest i już zapisał pliki, więc pobierze je jeszcze raz.

@TOP Nie wiem co jest ale zawsze możesz przywrócić countera z przed aktualizacji:

http://www.mpcforum.pl/topic/878688-jak-przywrci-csa-do-wersji-sprzed-aktualizacji/

Opublikowano

A więc sprawa ma się tak. Usunęłem wszystko co się wiązało z csem, następnie zainstalowałem, miałem znowu błąd, więc wszedłem w bibliotekę gier i kliknąłem PPM na CS'a i następnie właściwości, we właściwościach na 3 zakładce było "Sprawdź spójność plików" i coś było nie tak, więc ściągnęło odpowiednie, wszedłem w cs'a i było dalej to samo, ustawiłem rozdzielczość csa 1024x768 bodajże, grafika "software" i "normal" a nie wideerscreen. Troche mi to nie pasuje, że Software, ale jakość nie jest zła, lagów oraz pingów także nie ma więc jest dobrze, mam jeszcze drobny problem, że jeśli kliknę "TAB" to kamera obraca się w lewo o 90 stopni. Ale to w niczym mi nie przeszkadza, mam nadzieję, że ten temat pomoże innym osobom. Oczywiście dziękuję wszystkim za pomoc :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Jeszcze mam jeden problem.. jak klikam "TAB" aby zobaczyć statystyki to kamera mi się obraca w lewo o 90 stopni, macie jakąś radę?

Opublikowano

Ale statystyki także mi pokazuje i obraca w lewo. A w grze nie mogę używać shift+TAB aby mieć dostęp do społeczności, chociaż w ustawieniach mam ustawione abym miał dostęp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...