Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Justin bieber dzisiaj koncert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba jak ludzie płacą te 2 stówy, żeby pójść na ten pseudo koncert to oni mają tylko prawo oglądać. Ale co ja tam wiem.

Opublikowano

Musi no być chyba w jakiejś telewizji.

Jak jesteś polskim biedaczkiem to sobie nie obejrzysz. Powiedz mi, jak ktoś przyniesie kamerę z internetem i PC'tem do streamowania? Pomyśl.

he?

Opublikowano

Jak jesteś polskim biedaczkiem to sobie nie obejrzysz. Powiedz mi, jak ktoś przyniesie kamerę z internetem i PC'tem do streamowania? Pomyśl.

wystarczy telefon , i internet np 4g

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Dobrze, że telewizja tego nie puści bo pedałów jest już dość w gimnazjach i na ulicach. STOP PEDAŁOWANIU szczała.

Huh, jak dla mnie to Ty mu zazdrościsz. :P Sam chciałbyś być uwielbiany przez tysiące dziewczyn i mieć hajsu jak lodu. ;)

Co do samego koncertu... wydaje mi się, że będzie go można obejrzeć na jednej z jakiś muzycznych stacji. Jeżeli nie na żywo, to na pewno parę dni po koncercie. No i oczywiście sam YT. ;)

Opublikowano

Jaram się haha

Dobrze, że telewizja tego nie puści bo pedałów jest już dość w gimnazjach i na ulicach. STOP PEDAŁOWANIU szczała.

779815eldoka.gif

Wejściówka groszy nie kosztuje więc,transmisja tym bardzie. Raczej nie obejrzysz swojego idola xD

Opublikowano

W wydarzeniach jakiś urywek widziałem, będziesz musiał sobie na yt oglądnąć, bo nie pamiętam gdzie na żywo oglądało się takie 'młode gwiazdki'

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Huh, jak dla mnie to Ty mu zazdrościsz. :P Sam chciałbyś być uwielbiany przez tysiące dziewczyn i mieć hajsu jak lodu. ;)

Co do samego koncertu... wydaje mi się, że będzie go można obejrzeć na jednej z jakiś muzycznych stacji. Jeżeli nie na żywo, to na pewno parę dni po koncercie. No i oczywiście sam YT. ;)

Czego zazdroszczę? To, że jakiś mudżyn Usher go wypromował,a gimbusiary puste za nim szaleją? Ja wolę mieć swoją jedną fankę - moją dziewczynę niż stado gimbusek:D

A szczerze w jego muzyce to nic nie widzę zresztą jak w całej tej popkulturze.. "bejbe bejbe ołłłłłłłłłł" - wtf?

photo261314.png

Opublikowano

Już szykuję widły i pochodnię :) NIe wiedziałem że chłopacy słuchają bimbera o.O, Aaaaa no chyba tylko pedały. Poszedł report za pedała na forum.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Ja bym sie tak cieszyl jak by mu tak na tym koncercie dowalili zeby doktor hause mial zagadke.. stop geyom

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Dokładnie, gimbusy na forum zazdroszczą Justinowi talentu i tego że jest sławny..

Tylko w dresach chodzą i żyją w tym swoim małym "Świecie"

Opublikowano

A mnie śmieszą teksty typu "zazdrościsz mu". Już nic nie można powiedzieć na jego temat, bo ktoś się wpierdala z tym jakże super tekstem. Nie, nie zazdroszczę mu, że ubiera się jak ciota (zerówki, za mały fullcap z diamencikami, fioletowe rurki w panterkę z krokiem do kostek), albo że jest idiotą, który myśli, że Łódź leży w Rosji, albo nie wie, że istnieje państwo Niemcy. Może chciałbym mieć dużo kasę, ale nie za taką cenę bycia nieświadomym dzieciakiem, na którym menadżerzy i wytwórnie trzepią sobie hajs :rolleyes:

@TOP: Tak, koncert na 100% będzie na FB, YT i innych stronach. Np. tutaj:

http://www.facebook.com/pages/Polish-Beliebers/149460495113182

7m9a.png

Opublikowano

Czemu wplatacie tutaj temat zazdrości? Nie ma mu czego zazdrościć. Serio... No chyba, że lubicie ubierać się jak on i łapiecie na to laski.

To okej, róbcie co chcecie. Ja mu nie zazdroszczę ani dziewczyn, ani kasy, ani sławy, ani bezsensownej muzyki, którą tworzy.

Muzyki nie powinno się robić dla kasy, to żałosne...

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Czemu wplatacie tutaj temat zazdrości? Nie ma mu czego zazdrościć. Serio... No chyba, że lubicie ubierać się jak on i łapiecie na to laski.

To okej, róbcie co chcecie. Ja mu nie zazdroszczę ani dziewczyn, ani kasy, ani sławy, ani bezsensownej muzyki, którą tworzy.

Teraz każda muzyka jest tworzona dla kasy -.-

Opublikowano

Dokładnie, masz rację. Ale ktoś musi mieć naprawdę nudne życie, jeżeli tak natarczywie zajmuje się życiem kogoś innego. ;) Nie twierdzę, że Justin to ikona stylu, czy topowy wokalista, ale takie marne hejty także nie są zbyt trafione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...