Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Przypomnienie

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie kochani gracze BFH chciałbym wam przypomnieć, że z powodu Wielkanocy BFH będzie jak w zeszłym roku organizował konkurs na zabicia jajkami wielkanocnymi :) W zeszłym roku było Duuuużo x) zabójstwo więc Administracja BFH dała nam kody na "Zestaw mosiężnego zginacza" na 3 dni. Jest to nagroda "średnia"

W tym roku postarajmy się o więcej killów. Widzisz jajko przeciwnej drużyny? Co ci szkodzi wdepnij :>

Może w tym roku uda nam się zdobyć nagrodę "Big"? Może to będzie jakieś AK74 czy M16 na stałe :huh: może SVD M95 ???

A może po prostu zestaw zająca wielkanocnego na tydzień czy dwa 0_o a więc miłego jajeczka ( i krwawego w kille w BFH) życzy i apeluje do was wasz kacki :>

P.S Moderatorów prosiłbym o ewentualne podpięcie tematu, ale nie zamykanie chcę żeby każdy mógł się wypowiedzieć :P

Opublikowano

Myślę, że to rzeczywiste. Ale nie zaszkodzi przypomnieć graczom - szczególnie tym nowym. Tylko niestety, na MPC nie ma wszystkich Polskich graczy z BFH. Większość nie będzie o tym wiedziała, czyli będą unikać jajek/wydawania na nie Funds :/ Mam nadzieję, że EA doda jak najszybciej tą informację na oficjalnej stronie gry. Ciekawe, co będzie tą "najwyższą" nagrodą ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

W okolicach (bliżej) Wielkanocy dadzą na głównej [chyba] na pewno jak to się zacznie to każdy gracz dostanie 30 jajek :) i wtedy wiemy że się zaczęło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...