Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2-3zł dziennie przez internet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej tak jak w tytule jak zarobić 2-3zł dziennie przez internet bo niestety u mnie. nie znajdę żadnej pracy. najlepiej bardzo prostą metodą niż upload plików itd. chcę trochę zarobić na własne wydatki. często jestem przy telefonie

Opublikowano

Może mypay.pl? Albo jakieś buxy?

Na mypay mam nawet konto ale zastanawiam się czy jak podam mój numer telefonu w ankietach to czy reklam mi nie zaczną wysyłać ^^

buxy? zaraz poczytam.

Opublikowano

Na mypay mam nawet konto ale zastanawiam się czy jak podam mój numer telefonu w ankietach to czy reklam mi nie zaczną wysyłać ^^

buxy? zaraz poczytam.

Zazwyczaj w tych ankietach SMS możesz dezaktywować subskrybucje.

A buxy to takie co kilkasz w reklamy. Mało się na tym zarabia, ale np. na neobuxie możesz dodatkowo zdobyć bonusowe pieniądze, oraz możesz wymieniać takie punkty na poleconych.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

na mypay.pl podaj swój nr. telefonu w akcjii ,,MP3 konkurs''. Potem raz oddzwonia, i musisz potwierdzić ze ty to ty mowiac ,,tak'' i tyle

Póżniej nie wykonuj tej akcjii, a jak juz zamierzasz to z innymi danymi i z innym nr.

W innych akcjach (oczywiscie darmowych) zmyślaj nr. tel.

Opublikowano

Te buxy to "upierdliwa" sprawa ;p to już wolę wykonać parę ankiet za 0,60zł na mypay niż klikać w milion reklam.

Ok, ale może są jeszcze jakieś ciekawe opcje ^^.

Opublikowano

Jeśli masz telefon z androidem to whaff ;)

Miałem tą aplikacje lata mijają zanim coś się zarobi! W ogóle nie opłacalne!

Czekam, czekam i czekam więc założyłem też 2 temat, że szukam mentora obojętnie czy do PPA czy do MyPay byle żeby nauczył trochę zarobić ^^

Ale to nie znaczy że nie czekam na dalsze propozycje.

Pasjonat
Opublikowano
honeydollarz.com

Zakładka dzienne ankiety i taski z CF. Zaznaczasz obrazeczki niezgodne z regulaminem i za każdy pakiecik masz 4 centy. Chcesz coś więcej napisz pw, tylko teraz mam problemy z netem więc moja odpowiedź może dłużej potrwać.

:)
Opublikowano

A tak się zarejestrowałem na neobux i już mam 0.023$ czyli około 6 groszy chyba ta ? Teraz wszystkie reklamy mam siwe czyli jest limit reklam? Dziennie tylko 6 groszy ?!

Opublikowano

jedyny sposob na zarobek w internecie to PPA nic innego lepszego nie znajdziesz a na internecie są poradniki jak zacząc tylko trzeba ruszyc dupe i poszukac

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

jedyny sposob na zarobek w internecie to PPA nic innego lepszego nie znajdziesz a na internecie są poradniki jak zacząc tylko trzeba ruszyc dupe i poszukac

Na neobux są reflinki i też można zarobić te 2$ dziennie ^^ W tym rzecz, czemu tak mało reklam.

Opublikowano

Szczerze to więcej prądu spalisz niż zarobisz ;)

Naucz się czegoś pożytecznego, a potem zarabiaj. Na przykład leć w grafikę/ webmasterstwo/ tworzenie ciekawych filmów na YT...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

A tak się zarejestrowałem na neobux i już mam 0.023$ czyli około 6 groszy chyba ta ? Teraz wszystkie reklamy mam siwe czyli jest limit reklam? Dziennie tylko 6 groszy ?!

W miesiąc możesz 1-1,5 $ zarobić.

Na neobuxie są też takie dodatkowe reklamy do klikania za darmo. Masz tam jednak szanse wygrania nagród np. kilka lub kilkanaście dolarów, a nawet konto premium na rok, ja z tego kiedyś dolara dostałem.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

W miesiąc możesz 1-1,5 $ zarobić.

Na neobuxie są też takie dodatkowe reklamy do klikania za darmo. Masz tam jednak szanse wygrania nagród np. kilka lub kilkanaście dolarów, a nawet konto premium na rok, ja z tego kiedyś dolara dostałem.

Samemu mało się zarabia ale jak znajdę ze 100 osób co by się zarejestrowało z mojego reflinka to już dziennie tyle zarobie nie uważasz ?

Opublikowano

Samemu mało się zarabia ale jak znajdę ze 100 osób co by się zarejestrowało z mojego reflinka to już dziennie tyle zarobie nie uważasz ?

Jak dobrze wiem, to za każdą klikniętą reklame dostaje się 1 neopoint (czy jakoś tak), potem to sobie możesz wymienić na premium, poleconych na jakiś czas.

A osoby co się zarejestrują z twojego reflinka ciężko znaleźć, najlepiej jest zachęcić do rejestracji refbackiem.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jak dobrze wiem, to za każdą klikniętą reklame dostaje się 1 neopoint (czy jakoś tak), potem to sobie możesz wymienić na premium, poleconych na jakiś czas.

A osoby co się zarejestrują z twojego reflinka ciężko znaleźć, najlepiej jest zachęcić do rejestracji refbackiem.

Jak się ma serwer do gry a na nim graczy wystarczy poprosić lub dać coś prostego w zamian ^^ ;p

Tym więcej stron z buxami tym więcej kasy. Znasz może jeszcze jakieś byle w 100% sprawdzone.

Opublikowano

Szczerze to więcej prądu spalisz niż zarobisz ;)

Naucz się czegoś pożytecznego, a potem zarabiaj. Na przykład leć w grafikę/ webmasterstwo/ tworzenie ciekawych filmów na YT...

Powodzenia:

Wczoraj robione: http://scr.hu/0hay/k7ijo

Na 26marca: http://scr.hu/0hay/dgdnt

Więc POWODZENIA.

Opublikowano

Dzięki, dalsze propozycje są mile widziane ^^. Hm.. może ktoś wyśle mi na PW dobre sposoby na PPA, bo yt te like itd... męczące.

Opublikowano

pomachaj fiutem na ShowUp zawsze jakaś napalona "dziunia" ci coś żuci

a tak serio to sobie znajdź robotę w RL ja w wieku 14-15 lat roznosiłem ulotki lub pomagałem w sklepach spożywczych

wystarczy popytać ludzi ( to nie gryzie )

w necie to sobie możesz zarobić ale na lizaka za 50gr

Nima :rolleyes:

Opublikowano

pomachaj fiutem na ShowUp zawsze jakaś napalona "dziunia" ci coś żuci

a tak serio to sobie znajdź robotę w RL ja w wieku 14-15 lat roznosiłem ulotki lub pomagałem w sklepach spożywczych

wystarczy popytać ludzi ( to nie gryzie )

w necie to sobie możesz zarobić ale na lizaka za 50gr

To chyba wiem więcej od ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...